Popis výrobku

Hledáte konferenční stolky do obývacího pokoje? Objevte sadu konferenčních stolků Vienna - kouřové sklo / zlatá.

Tato sada konferenčních stolků Vienna je skvělým doplňkem pro každý moderní interiér. Kouřové sklo horní desky dodává stolkům elegantní a sofistikovaný vzhled, zatímco zlaté kovové nožky přidávají moderní nádech.

Stolky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které zaručují jejich dlouhou životnost a odolnost. Kouřové tvrzené sklo je odolné proti poškrábání a snadno se čistí, zatímco kovové nohy poskytují stabilní a pevný základ.

Stolky mají ideální velikost pro umístění nápojů, knih nebo dekorací. Kulatý tvar horní desky umožňuje snadné umístění stolků kdekoli ve vašem domu.

Vlastnosti produktu:

  • Kouřové tvrzené sklo → odolné proti poškrábání a snadno se čistí, což zaručuje dlouhou životnost a zachování krásy stolků.
  • Zlaté kovové nohy → poskytují stabilní a pevný základ.
  • Praktické rozměry → ideální velikost pro umístění nápojů, knih nebo dekorací, aniž by stůl zabíral příliš mnoho místa.
  • Kulatý tvar horní desky → umožňuje snadné umístění stolků kdekoli ve vašem domě, což vám dává více možností při zařizování interiéru.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 cm,

  • výška: 45 cm,

  • hloubka: 80 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Barva horní desky

černá

Provedení

Horní deska

kouřové tvrzené sklo

nožky

ocel

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a stylu nábytku s ocelovými nohami. Náš nábytek vám poskytne odolnost a pevnost na dlouhá léta. Ocelové nohy jsou nejen mimořádně pevné, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a moderní vzhled. Ocelové nohy se navíc snadno čistí. Ať už je váš styl a preference jakékoli, kus nábytku s ocelovými nohami do vašeho interiéru dokonale zapadne a dodá mu charakter a úroveň. Investicí do tohoto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/sada-konferencnich-stolku-vienna---kourove-sklo---zlata-p-55759-1072-1072.html