Popis výrobku

Hledáte konferenční stolky do obývacího pokoje? Objevte sadu konferenčních stolků Vienna - kouřové sklo / stříbrná.

Tato sada konferenčních stolků Vienna je skvělým doplňkem pro každý moderní interiér. Kouřové sklo horní desky dodává stolkům elegantní a sofistikovaný vzhled, zatímco stříbrné kovové nožky přidávají moderní nádech.

Stolky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které zaručují jejich dlouhou životnost a odolnost. Kouřové tvrzené sklo je odolné proti poškrábání a snadno se čistí, zatímco kovové nohy poskytují stabilní a pevný základ.

Stolky mají ideální velikost pro umístění nápojů, knih nebo dekorací. Kulatý tvar horní desky umožňuje snadné umístění stolků kdekoli ve vašem domu.

Vlastnosti produktu:

  • Kouřové tvrzené sklo odolné proti poškrábání a snadno se čistí, což zaručuje dlouhou životnost a zachování krásy stolků
  • Stříbrné kovové nohy poskytují stabilní a pevný základ
  • Praktické rozměry ideální velikost pro umístění nápojů, knih nebo dekorací, aniž by stůl zabíral příliš mnoho místa
  • Kulatý tvar horní desky umožňuje snadné umístění stolků kdekoli ve vašem domě, což vám dává více možností při zařizování interiéru

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 cm,

  • výška: 45 cm,

  • hloubka: 80 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barevné provedení nožek

stříbrná

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Horní deska

kouřové tvrzené sklo

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/sada-konferencnich-stolku-vienna---kourove-sklo---stribrna-p-55758-1072-1072.html