Popis výrobku

Hledáte dokonalou sadu konferenčních stolků, která by doplnil váš interiér? Seznamte se s kompletem konferenčních stolků Trinity.

Tento produkt je vizuálně atraktivní a dokonale zapadne do jakéhokoli moderního interiéru. Průhledné desky stolků přidávají lehkost a eleganci, zatímco stříbrné nožky dodávají moderní vzhled. Tyto konferenční stolky jsou skvělým doplňkem pro každý obývací pokoj nebo kancelář.

Konferenční stolky jsou vyrobené z kvalitního skla, což zaručuje jejich trvanlivost a odolnost. Jejich rozměry jsou ideální pro umístění nápojů, knih nebo dekorací. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Proč byste měli zvolit tuto sadu? Skleněné desky jsou nejen stylové, ale také snadno udržovatelné a odolné vůči skvrnám. Chromované nožky zase zaručují stabilitu a dlouhou životnost. Tato sada Trinity je tedy nejen krásným doplňkem interiéru, ale také praktickým a funkčním nábytkem.

Vlastnosti produktu:

  • Provedení ze skla → sklo přidává na eleganci a sofistikovanosti, zároveň nabízí vysokou odolnost a snadnou údržbu. Transparentní povrch navíc opticky zvětšuje prostor, což je ideální pro menší místnosti.
  • Chromované nožky → dodávají stolku moderní vzhled a zaručují jeho stabilitu a dlouhou životnost. Lesklý povrch navíc přináší dotek luxusu do každého interiéru.
  • Praktické rozměry → ideální pro různé prostory - od obývacích pokojů po kanceláře. Malá šířka a hloubka umožňují snadné umístění, aniž by zbytečně zabíraly mnoho místa.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 55 cm,

  • výška: 56 cm,

  • hloubka: 55 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva horní desky

transparentní

Provedení

nožičky

chromowane

Další informace
Poznejte novou úroveň elegance a stylu s nábytkem s chromovanými nohami. Náš nábytek vyzařuje sofistikovaný půvab, který dodá vašemu interiéru šmrnc. chromové nohy jsou znakem prestiže a modernosti, které obohatí váš prostor o jedinečný design. Chromovaný povrch nohou se navíc snadno čistí, takže váš nábytek bude vždy zářit. Jejich pevná konstrukce zaručuje stabilitu a robustnost, což zajišťuje dlouhodobou spokojenost s používáním. Výběrem kusu nábytku s chromovanými nohami volíte nejen estetiku, ale také odolnost a funkčnost.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Přední část

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a praktičnost skla jako suroviny pro výrobu nábytkových čel. Skleněná čela jsou synonymem moderního designu a vysoké kvality. Sklo je nejen mimořádně estetické, ale také odolné a snadno se čistí. Díky svému hladkému povrchu se snadno čistí a je odolné vůči skvrnám nebo poškrábání. Je ideálním řešením pro ty, kteří ve svých interiérech oceňují jednoduchost a krásu. Sklo navíc opticky zvětšuje prostor a dodává místnosti lehkost a jas. Lze jej také použít k podsvícení, čímž vzniká jedinečný vizuální efekt.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/sada-konferencnich-stolku-trinity-transparentni---stribrna-p-52039-1072-1072.html