Popis výrobku

Hledáte dokonalou sadu konferenčních stolků? Seznamte se s produktem Italia II ořech / černá.

Tato sada konferenčních stolků Italia II v ořechové barvě s černými nožkami je skvělým doplňkem pro každý interiér. Její elegantní design a moderní ořechová barva dodají vašemu obývacímu pokoji či kanceláři šarm a styl. Navíc, díky svému kompaktnímu rozměru 80 x 50 x 80 cm, se vejde prakticky kamkoli.

Italia II není jen o vzhledu. Tato sada je vyrobena z kvalitní MDF desky, která je známá svou odolností a dlouhou životností. Kovové nožky zaručují stabilitu a pevnost, takže se nemusíte obávat, že by se stolky pod váhou nápojů nebo knih prolomily. Nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu.

Konferenční stolky Italia II jsou nejen praktické a funkční, ale také esteticky přitažlivé. Jejich ořechová deska a černé nožky tvoří harmonický celek, který dodá vašemu interiéru moderní a elegantní vzhled. Nezáleží na tom, zda je umístíte do obývacího pokoje, kanceláře nebo třeba do čekárny, vždy budou působit stylově a reprezentativně.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → konferenční stolkyse vejdou do jakéhokoli prostoru. Kompaktní design umožňuje snadné umístění v jakémkoli stylu uspořádání místnosti.
  • Kvalitní materiály → MDF deska zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Kovové nožky přidávají na stabilitě a odolnosti.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.
  • Všestranný design → dokonalé spojení elegance a funkčnosti. Kombinace ořechu a černé barvy dodává místnosti moderní a elegantní vzhled, zatímco funkčnost sady zajišťuje, že je ideální pro jakékoli použití, ať už je to domácí kancelář nebo obývák.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 cm,

  • výška: 50 cm,

  • hloubka: 80 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva nožek

černá

Barva pracovní desky

ořech

Provedení

Horní deska

deska MDF

Další informace
Poznejte spolehlivost a funkčnost nábytkové desky z MDF. MDF (Medium Density Fiberboard) je materiál střední hustoty, který je z mnoha důvodů vynikající volbou pro nábytkovou pracovní desku. Deska je mimořádně pevná a stabilní, což znamená, že se snadno nedeformuje ani nepraská. Díky svému hladkému a rovnoměrnému povrchu poskytuje ideální základ pro různé typy povrchových úprav, jako je lakování nebo dýhování. Snadno se s ní také pracuje, takže je možné vytvořit pracovní desku jakéhokoli tvaru nebo rozměru. MDF deska je také odolnější vůči vlhkosti než tradiční dřevo, takže je ideální pro použití v kuchyních a koupelnách.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/sada-konferencnich-stolku-italia-ii-orech---cerna-p-52009-1072-1072.html