Popis výrobku

Hledáte sadu konferenčních stolků pro váš moderní obývací pokoj? Poznejte sadu konferenčních stolků Delia II - černá / chrom.

Delia II jsou víc než jen konferenční stolky. Je to skvost designu, který vašemu interiéru dodá eleganci a moderní vzhled. Černá barva horní desky a chromové nožky dohromady vytvářejí harmonický celek, který se stane centrálním prvkem vašeho obývacího pokoje.

Sada Delia II vypadá nejen skvěle, ale je také vyrobená s ohledem na detaily a kvalitu. Horní deska je vyrobena ze skla, což dodává stolkům luxusní vzhled. Nožky jsou z kovu, což zaručuje stabilitu a dlouhou životnost. Rozměry 60 x 52 x 60 cm jsou ideální pro každý obývací pokoj.

Ale to není vše. Sada Delia II je také velmi praktická. Díky kulatému tvaru se stolky hodí do různých prostor.

Vlastnosti produktu:

  • Kulatý tvar → praktický a ideální pro setkání s přáteli nebo rodinou.
  • Černé desky ze skla → dodává stolu luxusní vzhled a je snadno udržovatelná, což znamená, že stolky budou vždy vypadat jako nové.
  • Kovové nožky v chromovém provedení → zaručují stabilitu a dlouhou životnost.
  • Rozměry 60 x 52 x 60 cm → jsou ideální pro každý obývací pokoj, takže si můžete být jisti, že stůl se dokonale vejde do vašeho interiéru.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 52 cm,

  • hloubka: 60 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva horní desky

černá

Barva nožek

chrom

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/sada-konferencnich-stolku-delia-ii---cerna---chrom-p-32418-1072-1072.html