Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se se sadou konferenčních stolků Atlanta D černá / černý mat.

Tyto konferenční stolky jsou vizuálním skvostem. Jejich elegantní černý matový povrch a kulatý tvar desky přidávají modernímu designu šmrnc. Bez ohledu na to, jaký je váš vkus nebo styl vašeho interiéru, tyto stolky se stanou středobodem každé místnosti.

Stolky jsou vyrobené s mimořádnou pečlivostí a dbalostí o detaily. Pracovní deska je vyrobena ze skla, což zaručuje dlouhou životnost a snadnou údržbu. Kovové nožičky jsou nejen stylové, ale také zajišťují stabilitu a pevnost stolu.

Stolky Atlanta D jsou nejen krásné, ale také funkční. Jejich kompaktní rozměry zaručují, že se vejdou do jakéhokoli prostoru, aniž by zbytečně zabíral místo. Ať už potřebujete místo pro nápoje při večerním posezení nebo prostor pro vaše oblíbené dekorace, tyto stolky splní všechny vaše požadavky.

Vlastnosti produktu:

  • Elegantní design → stolky s černým matovým povrchem a kulatým tvarem horní desky přidávají do vašeho interiéru moderní vzhled.
  • Kvalitní materiály → skleněná pracovní deska a kovové nožičky zaručují dlouhou životnost a stabilitu.
  • Optimální rozměry → zaručují, že se stolky vejdou do jakéhokoli prostoru, aniž by zbytečně zabíral místo.
  • Univerzální použití → ať už potřebujete místo pro nápoje při večerním posezení nebo prostor pro vaše oblíbené dekorace, tyto stolky splní všechny vaše požadavky.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 cm,

  • výška: 45 cm,

  • hloubka: 80 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva horní desky

černá

Barva nožek

černá

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Hodnocení zákazníků

/sada-konferencnich-stolku-atlanta-d-cerna---cerny-mat-p-54403-1072-1072.html