Popis výrobku

Hledáte konferenční stolky do moderního obývacího pokoje? Seznamte se se sadou konferenčních stolků Demeter - šedý efekt betonu / černá.

Představte si, jak tato sada konferenčních stolků Demeter s efektem betonu a černými nohami oživí váš obývací pokoj. Šedý efekt betonu dodává moderní a industriální vzhled, zatímco černé nohy dodávají kontrast a eleganci.

Díky kompaktním rozměrům je tato sada konferenčních stolků ideální pro každé setkání. Horní deska z MDF je odolná a snadno se udržuje, zatímco kovové nohy zajišťují stabilitu a dlouhou životnost.

Tato sada konferenčních stolků nejenže vypadá skvěle, ale je také velmi praktická. Její rozměry jsou ideální pro konferenční místnosti nebo obývací pokoje, a její design je tak univerzální, že se hodí do jakéhokoli interiéru.

Vlastnosti produktu:

  • Moderní design → efekt betonu a černé nohy dodávají těmto konferenčním stolkům moderní a elegantní vzhled, který oživí jakýkoli interiér.
  • Odolná horní deska → horní deska z MDF je odolná a snadno se udržuje, což zajišťuje dlouhou životnost produktu.
  • Stabilní kovové nohy → kovové nohy nejenže dodávají stolkům kontrast a eleganci, ale také zajišťují jejich stabilitu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 / 50 / 50 cm,

  • výška: 40 / 50 / 45 cm,

  • hloubka: 80 / 50 / 50 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva horní desky

efekt betonu

Barva nožek

černá

Barva horní desky

šedá

Provedení

Horní deska

deska MDF

Další informace
Poznejte spolehlivost a funkčnost nábytkové desky z MDF. MDF (Medium Density Fiberboard) je materiál střední hustoty, který je z mnoha důvodů vynikající volbou pro nábytkovou pracovní desku. Deska je mimořádně pevná a stabilní, což znamená, že se snadno nedeformuje ani nepraská. Díky svému hladkému a rovnoměrnému povrchu poskytuje ideální základ pro různé typy povrchových úprav, jako je lakování nebo dýhování. Snadno se s ní také pracuje, takže je možné vytvořit pracovní desku jakéhokoli tvaru nebo rozměru. MDF deska je také odolnější vůči vlhkosti než tradiční dřevo, takže je ideální pro použití v kuchyních a koupelnách.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/sada-konferencnich-stolku-demeter---sedy-efekt-betonu---cerna-p-39357-1072-1072.html