Popis výrobku

Hledáte dokonalý stůl, který se vejde do jakéhokoli prostoru a zároveň poskytne dostatek místa pro všechny vaše potřeby? Seznamte se se stolem Kora ST - samoa king.

Tento stůl je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí spojit praktičnost s moderním designem. Jeho elegantní a jednoduchý vzhled, podtržený barvou samoa king, dodá vašemu interiéru sofistikovaný vzhled. Stůl Kora je skvělým doplňkem do jakéhokoli prostoru, ať už hledáte něco pro svou jídelnu nebo kuchyň.

Stůl Kora ST je vyroben z laminované desky, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči poškrábání. Jeho rozměry 160-203 x 82 x 90 cm umožňují snadnou přizpůsobitelnost jakémukoli prostoru a jeho možnost rozložení zajišťuje, že budete mít vždy dostatek místa pro všechny členy domácnosti.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Jeho univerzální barva a design se snadno hodí do jakéhokoli interiéru a jeho funkčnost a praktičnost z něj činí skvělou volbu pro každodenní použití.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný a rozkládací ideální pro rodinné večeře nebo večírky s přáteli. Díky své šířce 160-203 cm se k němu posadí všichni členové domácnosti
  • Odolný materiál vyroben z laminované desky, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost proti poškrábání. Vaše investice se tak rychle vrátí
  • Univerzální design barva samoa king dodává tomuto stolu elegantní a moderní vzhled. Hodí se do každého interiéru a stane se jeho krásnou dominantou
  • Jednoduchá montáž Montáž je snadná a rychlá, takže si můžete užívat svůj nový nábytek téměř okamžitě

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 160-203

    šířka: 160-203 cm,

  • 82

    výška: 82 cm,

  • 90

    hloubka: 90 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Místo pro

6 - 8 osob

Rozkládací

Tvar horní desky

obdélníkový

barevné provedení

Barva korpusu

samoa king

Barva horní desky

samoa king

Barva nožek

samoa king

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

25 kg

šířka

šířka:

85 cm

Wysokość

Wysokość:

11 cm

výška

výška :

96 cm

Balení číslo 2

17 kg

šířka

šířka:

46 cm

Wysokość

Wysokość:

11 cm

výška

výška :

93 cm

Balení číslo 3

10 kg

šířka

šířka:

13 cm

Wysokość

Wysokość:

8 cm

výška

výška :

138 cm

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-stul-kora-st-160-203x90-cm---samoa-king-p-17268-1073-1073.html