Popis výrobku

Hledáte ideální stůl, který se přizpůsobí vašemu životnímu stylu a zároveň dodá šarm vaší jídelně? Poznejte stůl Kora ST - borovice andersen.

Tento stůl je vizuálně působivý a okamžitě přitahuje pozornost. Jeho světlá barva borovice andersen dodává teplý vzhled, který se snadno hodí do různých interiérů. Možnost rozložení stolu vám umožní přizpůsobit velikost stolu podle vašich potřeb, ať už hostíte přátele u večeře nebo pořádáte rodinný oběd.

Stůl Kora ST  je vyroben z laminované desky, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Jeho rozměry 160-203 x 82 x 90 cm zajišťují dostatek prostoru pro pohodlné stolování. Díky možnosti vlastní montáže si můžete být jisti, že stůl bude perfektně pasovat do vašeho prostoru.

Stůl Kora ST je nejen praktický, ale také stylový. Jeho reliéf dodává jedinečný vzhled, který odráží vaši osobnost. Tento stůl je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitu, funkčnost a design v jednom balení.

Vlastnosti produktu:

  • Možnost rozložení ze 160 cm na 203 cm. Tato vlastnost přináší velkou flexibilitu a usnadňuje přizpůsobení se různým situacím, jako jsou rodinné večeře nebo hostiny
  • Laminovaná deska zajišťuje odolnost a dlouhou životnost. Tento materiál je také velmi snadno udržovatelný, což šetří váš čas a úsilí
  • Zdobené provedení jedinečný vzhled a textura
  • Vlastní montáž montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 160-203

    šířka: 160-203 cm,

  • 82

    výška: 82 cm,

  • 90

    hloubka: 90 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva předních částí

borovice andersen

Barva korpusu

borovice andersen

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

Rozkládání

Ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

25 kg

šířka

šířka:

96 cm

Wysokość

Wysokość:

85 cm

výška

výška :

11 cm

Balení číslo 2

17 kg

šířka

šířka:

93 cm

Wysokość

Wysokość:

11 cm

výška

výška :

45 cm

Balení číslo 3

10 kg

šířka

šířka:

14 cm

Wysokość

Wysokość:

7 cm

výška

výška :

13 cm

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-stul-kora-st-160-203-cm---borovice-andersen-p-15924-1073-1073.html