Popis výrobku

Hledáte rohovou sedací soupravu, která zatraktivní váš obývací pokoj? Poznejte rozkládací rohovou sedací soupravu Timo orientovanou na pravou stranu ve světle béžové látce Bellini 20.

Tento elegantní nábytek vyniká svým světle béžovým odstínem a vysoce kvalitním potahem Bellini 20. Jeho sofistikovaný design a dokonalé provedení dodají vašemu interiéru luxusní vzhled.

Sedací souprava je vyrobena z vysoce elastické pěny HR, která zajišťuje maximální pohodlí při sezení. Opěradlo a sedák jsou také vybaveny vlnitými pružinami pro zvýšenou odolnost a dlouhou životnost. Souprava má také praktický úložný prostor a snadno se rozkládá.

Tento produkt se skvěle hodí do moderního i klasického interiéru díky svému univerzálnímu designu. Ideálně se hodí k bílému nábytku a dřevěným prvkům kdy vytvoří harmonický a útulný prostor.

Vlastnosti produktu:

  • Vysoce elastická pěna HRPoskytuje maximální pohodlí a podporu při sezení, zatímco vlnité pružiny zvyšují odolnost a životnost sedací soupravy.
  • Praktický úložný prostor Umožňuje ukládání předmětů, jako jsou polštáře nebo deky, čímž ušetříte prostor v místnosti.
  • Snadné rozkládání Umožňuje rychlou a snadnou přeměnu sedací soupravy na prostornou postel pro hosty.
  • Univerzální design Díky tomu se nábytek hodí do různých stylů interiérů, od moderních po klasické.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 240

    šířka: 240 cm,

  • 88

    výška: 88 cm,

  • 173

    hloubka: 173 cm,

  • 214 x 126

    Spací plocha: 214 x 126 cm,

Více parametrů

Typ sedací soupravy

Tvar písmene L

pravá strana

Materiál čalounění

Barva

světle béžová

Typ

Bellini 20

Skupina

žinylka

Provedení

Sedák

vysoce elastická pěna HR

Další informace
Objevte bezkonkurenční pohodlí a trvanlivost s nábytkem do obývacího pokoje s vysoce elastickým pěnovým sedákem HR. Vysoce elastická pěna HR je materiál s vynikající pružností, který se přizpůsobí Vašemu tělu a poskytuje mu ideální oporu. Kromě toho se vyznačuje výjimečnou odolností - nedeformuje se a její vlastnosti po použití znovu získají původní tvar. Výsledkem je, že nábytek do obývacího pokoje se sedákem z vysoce elastické pěny HR bude dlouho odolný, měkký a pružný.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Opěradlo

vysoce elastická pěna HR

Další informace
Tato inovativní pěna poskytuje optimální oporu páteři a přizpůsobuje se tělu, čímž zajišťuje maximální pohodlí při dlouhodobém sezení. Kromě toho se tato pěna vyznačuje vynikající odolností proti deformaci a trvanlivostí, což zaručuje, že volnočasový nábytek se sedákem HR vydrží mnoho let, aniž by ztratil své vlastnosti. Výběrem volnočasového nábytku s takovým sedákem si zákazníci mohou být jisti, že investují do výrobku špičkové kvality, který jim bude poskytovat bezkonkurenční pohodlí a spokojenost po mnoho let.

Polštáře

směs pěnové hmoty

Polštáře

silikon

Rozkládání

Ano

DL

Úložný prostor

Ano

Montáž

Vlastní

díly s namontovanými zapadkami

Další informace
Jednotlivé komponenty jsou opatřeny západkami, které se přímo překrývají zasunutím jedné západky do druhé.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-rohova-sedaci-souprava-timo-prava---svetle-bezova-bellini-20-p-162155-1634-1634.html