Popis výrobku

Hledáte rohovou sedací soupravu s možností rozložení? Představujeme vám rozkládací rohovou sedací soupravu Stilo.

Tento produkt vás okouzlí svým elegantním designem a výběrem materiálů. Jeho chromové nohy dodávají moderní vzhled, který odráží nejnovější trendy v designu interiéru.

Sedačka Stilo je vybavena systémem rozkládání "puma" a má velký úložný prostor. Sedák je vyroben z kvalitních vlnitých a bonellových pružin, které zaručují dlouhou životnost a pohodlí. Konstrukce je vyrobena z pevného kovu pro maximální stabilitu.

Tento nábytek se skvěle hodí do moderního bytu nebo domu. Díky svému univerzálnímu designu se hodí k různým stylům uspořádání, od minimalistických po industriální.

Vlastnosti produktu:

  • Snadné rozkládáníSystém "puma" zajišťuje snadné a rychlé rozložení sedací soupravy na spaní.
  • Velký úložný prostorPoskytuje dostatek místa pro uložení polštářů, přikrývek nebo jiných předmětů, které potřebujete mít po ruce.
  • Pohodlný sedákVyužití vlnitých a bonellových pružin zajišťuje maximální pohodlí při sezení.
  • Pevná kovová konstrukceZaručuje dlouhou životnost a stabilitu tohoto nábytku.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 245

    šířka: 245 cm,

  • 90

    výška: 90 cm,

  • 162

    hloubka: 162 cm,

  • 210 x 140

    Spací plocha: 210 x 140 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

barevné provedení

Barva nožek

chrom

Provedení

Konstrukce

kov

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Rozkládání

Ano

Puma

Úložný prostor

Ano

Doplňkové vlastnosti

Počet polštářů

5

Typ polštáře

odnímatelný

Montáž

Vlastní

díly s namontovanými zapadkami

Další informace
Jednotlivé komponenty jsou opatřeny západkami, které se přímo překrývají zasunutím jedné západky do druhé.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-rohova-sedaci-souprava-stilo-p-15207-1634-1634.html