Popis výrobku

Hledáte rozkládací rohovou sedací soupravu do moderního interiéru? Seznamte se s rozkládací sedačkou Link.

Tento produkt je vizuálně atraktivní a přitahuje pozornost svým elegantním designem a dokonalými proporcemi. Jeho moderní styl a sofistikovanost dodají vašemu interiéru jedinečný vzhled.

Rozkládací rohová sedací souprava Link je vyrobena z kvalitních materiálů, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Sedák je vyroben z polyuretanové pěny T30, která poskytuje komfort a podporu, zatímco korpus je vyroben z pevného masivu a nábytkové desky, což zaručuje stabilitu a odolnost vůči opotřebení.

Tento produkt se skvěle hodí do moderních, minimalistických interiérů. Jeho čisté linie a možnost výběru potahové látky snadno zkombinujete s ostatními kusy nábytku a doplňky, což vám umožní vytvořit harmonický a stylový prostor.

Vlastnosti produktu:

  • Moderní designTento produkt přináší moderní a elegantní vzhled do vašeho obývacího pokoje, což zvyšuje estetickou hodnotu vašeho domova.
  • Kvalitní materiálySedačka je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení.
  • Pohodlí a podporaSedák vyplněný polyuretanovou pěnou T30 poskytuje optimální komfort a podporu, což zaručuje pohodlné sezení i ležení.
  • Praktické rozkládáníTato sedačka je vybavena systémem DL pro snadné a rychlé rozkládání, což vám umožní využít prostor k odpočinku nebo spánku.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 250

    šířka: 250 cm,

  • 85

    výška: 85 cm,

  • 181

    hloubka: 181 cm,

  • 206 x 137

    Spací plocha: 206 x 137 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

Provedení

Korpus

masiv

Další informace
Masivní dřevo je výjimečná surovina, která poskytuje pevný základ pro korpus nábytku. Jeho přirozená pevnost a odolnost zajišťují robustní konstrukci, která vydrží mnoho let intenzivního používání. Masivní dřevo se vyznačuje také krásnou povrchovou úpravou a elegantním vzhledem, což nábytku dodává prestiž a styl. Díky své výjimečné odolnosti poskytuje nábytek z masivního dřeva nejen spolehlivou oporu, ale také dlouhotrvající kvalitu, která obstojí ve zkoušce času. Je ideální pro ty, kdo hledají kvalitní nábytek, který dodá jejich interiéru šarm a charakter. Když investujete do nábytku z masivního dřeva, investujete do odolnosti, krásy a dlouhodobé hodnoty.

Korpus

nábytková deska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Rozkládání

Ano

DL

Úložný prostor

Ano

skříňka

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-rohova-sedaci-souprava-link-p-7484-1634-1634.html