Popis výrobku

Hledáte ideální rohovou sedací soupravu pro svůj moderní obývací pokoj? Poznejte Laksaro - jasně hnědý samet Jasmine 25.

Na první pohled si vás získá svým elegantním a moderním designem. Jasně hnědý samet Jasmine 25 dodává soupravě luxusní vzhled, který se stane skvělým doplňkem vašeho interiéru. Rozměry 220 cm na šířku a 165 cm na hloubku zaručují, že se na ní pohodlně posadí celá rodina.

Náš produkt je vyrobený z masivu a dřeva, což zaručuje jeho vysokou kvalitu a dlouhou životnost. Sedák je vyroben z polyuretanové pěny T30, která je známá svou vysokou odolností a pohodlím. Souprava má také funkci spaní s hloubkou spací plochy 128 cm, což ji činí ideální pro hosty, kteří přes noc zůstanou.

Operadlo z polyuretanové pěny T25 zaručuje maximální pohodlí při sledování televize nebo relaxaci s knihou. Navíc, souprava má skříňku pro uložení věcí, což je skvělé pro udržení pořádku v obývacím pokoji. Materiál čalounění je snadno čistitelný, takže se nemusíte bát skvrn.

Vlastnosti produktu:

  • Praktická funkce spaní Tato rohová sedací souprava Laksaro je vybavena funkčním spaním, které vám umožní rychle a snadno přeměnit ji na pohodlnou postel. Ideální řešení pro návštěvy, které se rozhodnou zůstat přes noc.
  • Velurové čalounění Sametový materiál Jasmine 25, kterým je tento nábytek potažen, je nejen luxusně vypadající, ale také snadno čistitelný. To znamená, že se nemusíte bát náhodných skvrn nebo špinavých otisků prstů.
  • Úložný prostor Tato sedací souprava má vestavěný úložný prostor, který je ideální pro uložení polštářů, dek nebo jiných předmětů, které chcete mít po ruce, ale nechcete je mít na očích.
  • Silná dřevěná konstrukce Díky své robustní dřevěné konstrukci je tato sedací souprava nejen stabilní a pevná, ale také vydrží dlouhou dobu. Polyuretanová pěna T30 a T25 zaručuje pohodlné sezení a opírání.

Parametry potahové látky FM - Jasmine 25

FM - Jasmine 25
se sníženou hořlavostí

Gramáž:

250g/m² (+/-5 %)

Další informace
Potahová látka s gramáží 250g/m², nabízí vynikající odolnost při zachování měkkosti, takže je tato tkanina skvělou volbou pro čalouněný nábytek, který projde zkouškou času. Výběr této tkaniny je zárukou, že váš nábytek bude nejen krásný, ale také funkční.

Odolnost proti oděru:

vysoká (90-100 tisíc cyklů)

Další informace
Látka s výsledkem 90 - 100 tis. cyklů v testu Martindale je synonymem odolnosti a stylu. Ideální pro čalouněný nábytek, který musí odolat každodennímu používání a zůstat elegantní.

Složení:

100% Polyester

Typ potahové látky:

samet

Odolnost proti mačkání a žmolkování:

4

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 220

    šířka: 220 cm,

  • 88

    výška: 88 cm,

  • 165

    hloubka: 165 cm,

  • 200 x 128

    Spací plocha: 200 x 128 cm,

  • 44

    Výška sedu: 44 cm,

  • 10

    Výška nohou: 10 cm,

Více parametrů

Typ sedací soupravy

Tvar písmene L

pravá strana

Materiál čalounění

Typ

Jasmine 25

Skupina

velur

Vlastnosti

snadno čistitelný materiál

Provedení

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Opěradlo

polyuretanová pěna T25

Další informace
Polyuretanová pěna T25 - ideální materiál používaný jako výplň opěradel čalouněného nábytku, který poskytuje jedinečné pohodlí a trvanlivost. Tato inovativní pěna poskytuje vynikající oporu zad a pohodlí při dlouhých hodinách sezení. Díky své střední tvrdosti se polyuretanová pěna T25 dokonale přizpůsobí tvaru těla a poskytuje optimální oporu páteři. Díky její trvanlivosti a pružnosti si opěradlo nábytku zachovává svůj původní tvar po mnoho let, aniž by se deformovalo. Pěna T25 je navíc odolná proti oděru a poškození, což zaručuje dlouhodobé používání nábytku.

Opěradlo

čalounické popruhy

Další informace
Čalounické popruhy jsou pružné pásy materiálu, které se používají při vyplňování zadní části čalouněného nábytku. Jsou klíčovým prvkem, který zajišťuje nejen výjimečné pohodlí, ale také odolnost a dlouhou životnost výrobku. Proč si pořídit nábytek s výplní opěradla z čalounických popruhů? V první řadě poskytují čalounické popruhy vynikající oporu zad. Díky své elasticitě a pružnosti rovnoměrně rozkládají váhu Vašeho těla a poskytují optimální oporu Vaší páteři. Díky tomu si můžete užívat dlouhé hodiny odpočinku bez nepříjemných pocitů nepohodlí. Kromě toho čalounické popruhy umožňují zachovat tvar a vzhled nábytku. Díky nim si opěradlo zachovává svůj původní tvar a nedeformuje se ani nepadá.

Rozkládání

Ano

Delfin

Úložný prostor

Rozměry

160/19/65 cm

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Čalounění vysouvací plochy

ne

Zadní strana potažena látkou

ano

Montáž

vlastní

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Balení výrobku

Balení číslo 1

50 kg

šířka

šířka:

167 cm

Výška

Výška:

82 cm

výška

výška :

80 cm

Balení číslo 2

60 kg

šířka

šířka:

142 cm

Výška

Výška:

95 cm

výška

výška :

80 cm

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-rohova-sedaci-souprava-laksaro-prava---svetle-hneda-jasmine-25-p-160163-1634-1634.html