Popis výrobku

Hledáte ideální rohovou sedací soupravu pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem: Rohová sedací souprava pravá strana s funkcí spaní Celias Mini - šedý samet Kronos 22.

Tento produkt je skvělým řešením pro ty, kteří hledají pohodlí a styl. Jeho šedý sametový povrch dodá vašemu interiéru luxusní vzhled. Samet Kronos 22 je vysoce kvalitní a odolný materiál, který je příjemný na dotek a snadno se udržuje.

Naše rohová sedací souprava je vybavena funkcí spaní a skříňkou pro uložení. Je široká 265 cm a hluboká 175 cm, což zajišťuje dostatek prostoru pro relaxaci. Konstrukce je vyrobena z dřeva a sedák z polyuretanové pěny T30, což zaručuje dlouhou životnost a pohodlí. Nastavitelné opěrky hlavy zvyšují komfort při odpočinku.

Je to volně stojící kus nábytku s kovovými nožičkami vysokými 10 cm, který lze umístit kamkoli v místnosti. Čalounění je vyrobeno z veluru a opěradlo z čalounických popruhů, což zajišťuje maximální pohodlí a podporu. Tato pravostranná sedací souprava je ideální pro každý moderní obývací pokoj.

Vlastnosti produktu:

  • Široké a pohodlné rozměry → 265 cm šířka a 175 cm hloubka znamenají, že na této pohovce se pohodlně usadí celá rodina nebo skupina přátel. Spací plocha o hloubce 128 cm poskytuje dostatek místa pro pohodlný odpočinek nebo nocleh.
  • Sametový potah v šedé barvě → Samet je luxusní a elegantní materiál, který dodá vašemu interiéru šmrnc a sofistikovanost. Šedá barva je navíc univerzální a snadno se kombinuje s ostatními barvami v interiéru.
  • Praktické úložné prostory → Tato pohovka má vestavěný úložný prostor, což je skvělá vlastnost pro ty, kteří potřebují ušetřit místo nebo udržet svůj obývací pokoj uklizený.
  • Pohodlná a odolná konstrukce → S konstrukcí z dřeva a sedákem z polyuretanové pěny T30 je tato pohovka nejen pohodlná, ale také odolná a dlouhodobě trvanlivá. Kovové nožičky dodávají pohovce stabilnost a moderní vzhled.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 265 cm,

  • výška: 91 cm,

  • hloubka: 175 cm,

  • Spací plocha: 215 x 128 cm,

  • Výška sedu: 45 cm,

  • Výška nohou: 10 cm,

Více parametrů

Typ sedací soupravy

Tvar písmene L

strana pravá

Materiál čalounění

Typ

Kronos 22

Barva

šedá

Skupina

velur

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Opěradlo

čalounické popruhy

Další informace
Čalounické popruhy jsou pružné pásy materiálu, které se používají při vyplňování zadní části čalouněného nábytku. Jsou klíčovým prvkem, který zajišťuje nejen výjimečné pohodlí, ale také odolnost a dlouhou životnost výrobku. Proč si pořídit nábytek s výplní opěradla z čalounických popruhů? V první řadě poskytují čalounické popruhy vynikající oporu zad. Díky své elasticitě a pružnosti rovnoměrně rozkládají váhu Vašeho těla a poskytují optimální oporu Vaší páteři. Díky tomu si můžete užívat dlouhé hodiny odpočinku bez nepříjemných pocitů nepohodlí. Kromě toho čalounické popruhy umožňují zachovat tvar a vzhled nábytku. Díky nim si opěradlo zachovává svůj původní tvar a nedeformuje se ani nepadá.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Opěradlo

polyuretanová pěna T21

Rozkládání

Ano

Delfin

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Čalounění vysouvací plochy

ne

Zadní strana potažena látkou

ano

Nastavitelné opěrky hlavy

ano

Montáž

vlastní

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

60 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

169 cm x 98 cm x 80 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

65 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

177 cm x 99 cm x 80 cm

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-rohova-sedaci-souprava-celias-mini-prava---seda-kronos-22-p-160183-1634-1634-opt--conf-76971.html