Popis výrobku

Hledáte dokonalý rohový gauč pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Celias L - šedý samet Kronos 22.

Na první pohled vás tento produkt zaujme svým elegantním designem a luxusním šedým sametem. Jeho kovové nohy dodávají soupravě moderní vzhled, zatímco sametový potah dodává pocit luxusu. Tento gauč je ideální pro ty, kteří chtějí přidat do svého interiéru špetku elegance.

Co se týče funkčnosti, tento gauč je vybaven širokou šířkou 265 cm a hloubkou 200 cm, což zaručuje dostatek prostoru pro pohodlné sezení nebo ležení. Díky nastavitelným opěrkám hlavy můžete nastavit polohu podle svých potřeb. Navíc, pokud potřebujete více místa pro spaní, tento gauč se snadno rozkládá na hloubku 128 cm.

Technické provedení tohoto gauče je také na vysoké úrovni. Konstrukce z dřeva zaručuje jeho stabilitu a dlouhou životnost, zatímco sedák z polyuretanové pěny T30 poskytuje optimální komfort. Navíc, tento gauč je volně stojící, takže ho můžete umístit kdekoliv v místnosti. A co je nejlepší? Tento gauč má také úložný prostor, takže můžete uklidit vše, co potřebujete mít po ruce.

Vlastnosti produktu:

  • Praktická funkce spaní → Rohová sedací souprava Celias L je vybavena funkci spaní, která z ní v případě potřeby udělá pohodlné lůžko pro hosty. Ušetříte tak místo v bytě a zároveň budete mít vždy připravené místo pro přespání.
  • Polyuretanová pěna T30 → Díky použití této pěny v sedáku je sedací souprava velmi pohodlná a přizpůsobí se tvaru vašeho těla. To znamená maximální pohodlí během odpočinku.
  • Prostorný úložný prostor → Souprava má vestavěný úložný prostor, který vám umožní skladovat ložní prádlo, polštáře nebo další věci, které chcete mít po ruce. Udržujete tak svůj obývací pokoj vždy v pořádku.
  • Kovové nožičky a dřevěná konstrukce → Tato kombinace materiálů zaručuje vysokou stabilitu a dlouhou životnost sedací soupravy. Díky tomu bude souprava sloužit po mnoho let a stane se nezbytnou součástí vašeho interiéru.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 265 cm,

  • hloubka: 200 cm,

  • Spací plocha: 215 x 128 cm,

  • Výška nohou: 10

Více parametrů

Typ sedací soupravy

L

pravostranný

Materiál čalounění

Typ

Kronos 22

Barva

šedá

Skupina

velur

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

opěradlo

čalounické popruhy

Další informace
Čalounické popruhy jsou pružné pásy materiálu, které se používají při vyplňování zadní části čalouněného nábytku. Jsou klíčovým prvkem, který zajišťuje nejen výjimečné pohodlí, ale také odolnost a dlouhou životnost výrobku. Proč si pořídit nábytek s výplní opěradla z čalounických popruhů? V první řadě poskytují čalounické popruhy vynikající oporu zad. Díky své elasticitě a pružnosti rovnoměrně rozkládají váhu Vašeho těla a poskytují optimální oporu Vaší páteři. Díky tomu si můžete užívat dlouhé hodiny odpočinku bez nepříjemných pocitů nepohodlí. Kromě toho čalounické popruhy umožňují zachovat tvar a vzhled nábytku. Díky nim si opěradlo zachovává svůj původní tvar a nedeformuje se ani nepadá.

nožičky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Opěradlo

polyuretanová pěna T21

Rozkládání

Ano

Delfin

Úložný prostor

ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Čalounění vysouvací plochy

ne

volně stojící nábytek

ano

Nastavitelné opěrky hlavy

ano

Montáž

vlastní

Doplňující informace

výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

60 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

202 cm x 99 cm x 80 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

65 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

169 cm x 98 cm x 80 cm

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-rohova-sedaci-souprava-celias-l-prava---seda-kronos-22-p-160194-1634-1634.html