Popis výrobku

Hledáte ideální rohovou sedací soupravu pro svůj moderní obývací pokoj? Poznejte produkt - Rohová sedací souprava Strana levá s funkcí spaní Celias L - šedý samet Kronos 22.

Tato sedací souprava vás zaujme na první pohled svým elegantním designem. Šedý sametový potah dodává nábytku luxusní vzhled, který se skvěle hodí do každého interiéru. Navíc, díky volně stojící konstrukci můžete tento kus nábytku umístit kdekoliv v místnosti.

Co se týče funkčnosti, tato sedací souprava je skutečným skvostem. S šířkou 265 cm a hloubkou 200 cm nabízí dostatek prostoru pro pohodlné sezení i spaní. Díky nastavitelným opěrkám pro hlavu a konstrukci z dřeva je tato sedací souprava extrémně pohodlná. Sedák z polyuretanové pěny T30 zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení.

Navíc, tato sedací souprava je vybavena úložným prostorem, který je ideální pro uložení polštářů, dek nebo časopisů. Kovové nožičky dodávají nábytku moderní vzhled a zároveň zvyšují jeho stabilitu. S výškou nohou 10 cm je tato sedací souprava snadno přístupná pro všechny věkové kategorie.

Vlastnosti produktu:

  • Velká prostornost → Rohová sedací souprava Strana levá s funkcí spaní Celia L je velmi prostorná, co zaručuje pohodlí pro celou rodinu. S šířkou 265 cm a hloubkou 200 cm je ideální pro velké obývací pokoje a poskytuje dostatek místa pro relaxaci.
  • Komfortní spaní → Díky hloubce spací plochy 128 cm a pohodlnému polyuretanovému polstrování T30, tato pohovka nabízí mimořádný komfort během spánku. Je to ideální řešení pro návštěvy, které přes noc zůstanou.
  • Praktické úložné prostory → Tato pohovka je vybavena praktickou skříňkou, která poskytuje dostatek místa pro uložení polštářů, přikrývek nebo časopisů. To znamená, že vše, co potřebujete pro pohodlný odpočinek, máte vždy po ruce.
  • Odolná konstrukce → Sedací souprava je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost. Kovové nožičky jsou odolné a zaručují stabilitu pohovky, zatímco nastavitelné opěrky hlavy nabízí další pohodlí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 265 cm,

  • výška: 91 cm,

  • hloubka: 200 cm,

  • Spací plocha: 215 x 128 cm,

  • Výška sedu: 46 cm,

  • Výška nohou: 10 cm,

Více parametrů

Typ sedací soupravy

L

levostranný

Materiál čalounění

Skupina

velur

Barva

šedá

Typ

Kronos 22

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Opěradlo

čalounické popruhy

Další informace
Čalounické popruhy jsou pružné pásy materiálu, které se používají při vyplňování zadní části čalouněného nábytku. Jsou klíčovým prvkem, který zajišťuje nejen výjimečné pohodlí, ale také odolnost a dlouhou životnost výrobku. Proč si pořídit nábytek s výplní opěradla z čalounických popruhů? V první řadě poskytují čalounické popruhy vynikající oporu zad. Díky své elasticitě a pružnosti rovnoměrně rozkládají váhu Vašeho těla a poskytují optimální oporu Vaší páteři. Díky tomu si můžete užívat dlouhé hodiny odpočinku bez nepříjemných pocitů nepohodlí. Kromě toho čalounické popruhy umožňují zachovat tvar a vzhled nábytku. Díky nim si opěradlo zachovává svůj původní tvar a nedeformuje se ani nepadá.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Opěradlo

polyuretanová pěna T21

Rozkládání

Ano

Delfin

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Nastavitelné opěrky hlavy

ano

Čalounění vysouvací plochy

ne

Montáž

vlastní

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

60 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

202 cm x 99 cm x 80 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

65 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

169 cm x 98 cm x 80 cm

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-rohova-sedaci-souprava-celias-l-leva---seda-kronos-22-p-160196-1634-1634-opt--conf-76966.html