Popis výrobku

Hledáte rozkládací pohovku, která oživí váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s pohovkou Walker - šedá Luna / wenge.

Její elegantní design a šedý odstín látky Luna přidají vašemu interiéru nádech luxusu a sofistikovanosti. Kombinace šedé a wenge dodá vašemu obývacímu pokoji moderní a zároveň útulný vzhled.

Tato pohovka je vyrobena z kvalitního dřeva a dřevotřísky, s masivními nožkami a dřevěnými vložkami, což zajišťuje dlouhou životnost. Sedák je vybaven polyuretanovou pěnou T35, čalounickými popruhy a bonellovými pružinami pro maximální pohodlí. Navíc je pohovka vybavena systémem rozkládání způsobem klik-klak pro přeměnění pohovky na pohodlné lůžko.

Pohovka Walker je nejen krásná, ale také praktická. Nabízí úložný prostor o rozměrech 174/17/70 cm, ideální pro uložení polštářů nebo přikrývek. Navíc její sedací výška dosehuje 41 cm, což je ideální pro pohodlné sezení nebo ležení.

Vlastnosti produktu:

  • Elegantní design → celek přidává sofistikovaný vzhled vašemu obývacímu pokoji a šedá látka Luna a dřevěné prvky v barvě wenge vytvářejí moderní a útulnou atmosféru.
  • Kvalitní materiály → dřevěná konstrukce a masivní nožky zajišťují dlouhou životnost, zatímco sedák s polyuretanovou pěnou T35, čalounickými popruhy a bonellovými pružinami nabízí maximální pohodlí.
  • Systém klik-klak → umožňuje snadné a rychlé rozložení pohovky, takže můžete využít její plný potenciál kdykoli vám příjdou hosté nebo se budete chtít natáhnout.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 230 cm,

  • výška: 86 cm,

  • hloubka: 90 cm,

  • Spací plocha: 185 x 114 cm,

  • Výška sedu: 41 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Typ

Luna koor - šedá

Typ

Luna vzor - šedá

Barva

šedá

Skupina

hrubá látka

Skupina

vzor

barevné provedení

Barva dřevěných prvků

wenge

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T35

Další informace
Když si vyberete nábytek do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T35, neinvestujete jen do pohodlí, ale také do trvanlivosti a kvality. Tato vysoce kvalitní polyuretanová pěna T35 má optimální úroveň měkkosti a pružnosti. Poskytuje bezkonkurenční pohodlí při sezení, přizpůsobuje se Vašemu tělu a nabízí vynikající oporu zad a svalů. Díky své odolnosti si polyuretanová pěna T35 zachovává svůj tvar a pružnost i při intenzivním používání, což zaručuje dlouhotrvající pohodlí. Nedeformuje se ani nekroutí, což znamená, že si budete užívat pohodlí po mnoho let.

Sedák

čalounické popruhy

Další informace
Čalounické popruhy jsou pásy pružného materiálu, které jsou strategicky umístěny v čalounění sedadla. Jejich hlavní výhodou je, že zajišťují dostatečné napětí a pružnost, což se projevuje trvalou podporou těla. Zajišťují rovnoměrné rozložení hmotnosti uživatele na celou plochu sedadla, čímž eliminují tlak na jednotlivé body. Popruhy čalounění také přispívají k odolnosti sedadla. Díky nim si nábytek zachovává svou původní podobu po mnoho let. Čalounické pásy zabraňují deformaci a poskytují dlouhodobou oporu a pohodlí.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Provedení

Dřevěné vložky

Rozkládání

Ano

systém klik-klak

Úložný prostor

Ano

skříňka

Rozměry

174/17/70 cm

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ne

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

vlastní

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-pohovka-walker---seda-luna---wenge-p-159782-1634-1634.html