Popis výrobku

Sníte i moderní rozkládací pohovce, která splní všechny vaše potřeby? Seznamte se s rozkládací pohovkou Limpik v černé potahové látce Barrel 99.

Tento nábytek vám okamžitě uchvátí svým elegantním designem a černou barvou, která dodává pocit luxusu a sofistikovanosti. Moderní vzhled této pohovky jistě zatraktivní každý interiér a stane se jeho dominantou.

Kvalita provedení je na prvním místě. Rozkládací pohovka Limpik je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu Barrel 99, který je známý svou odolností a dlouhou životností. Sedák a opěradlo jsou vyplněny vysoce elastickou pěnou HR, což zaručuje maximální pohodlí při sezení. Pohovka je vybavena úložným prostorem, který poskytuje dostatek místa pro uložení vašich věcí.

Tento produkt se skvěle hodí do moderního i klasického interiéru díky svému univerzálnímu designu a černé barvě. Bude se skvěle komponovat s dalšími kusy nábytku v podobném stylu.

Vlastnosti produktu:

  • Elegantní design Tento nábytek vás okamžitě uchvátí svým moderním a elegantním designem, který dodá vašemu interiéru na sofistikovanosti.
  • Vysoce kvalitní materiál Rozkládací pohovka je vyrobena z materiálu Barrel 99, který je známý svou odolností a dlouhou životností.
  • Pohodlné sezení Sedák a opěradlo jsou vyplněny vysoce elastickou pěnou HR, což zaručuje maximální pohodlí při sezení.
  • Úložný prostor Tento produkt je navíc vybaven úložným prostorem, který poskytuje dostatek místa pro náhradní deky nebo polštáře.

Parametry potahové látky Barrel 99

Barrel 99

Gramáž:

270g/m² (+/- 5 %)

Další informace
Potahová látka gramáže 270g/m² poskytuje dokonalou rovnováhu mezi odolností a měkkostí a zajišťuje, že váš nábytek zůstane elegantní a pohodlný po dlouhá léta. Tkanina s touto charakteristikou zajišťuje dlouhou životnost a styl vašeho nábytku.

Odolnost proti oděru:

vysoká ( >45 000 cyklů)

Další informace
Potahová látka, která vydrží více než 45 000 cyklů (test Martindale), zaručuje, že čalouněný nábytek vydrží řadu let, a to i při náročném používání. Ideální volba do každého interiéru.

Složení:

100% Polyester

Typ potahové látky:

pletenina

Odolnost proti mačkání a žmolkování:

5

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 227

    šířka: 227 cm,

  • 88

    výška: 88 cm,

  • 97

    hloubka: 97 cm,

  • 201 x 146

    Spací plocha: 201 x 146 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

černá

Typ

Barrel 99

Provedení

Sedák

vysoce elastická pěna HR

Další informace
Objevte bezkonkurenční pohodlí a trvanlivost s nábytkem do obývacího pokoje s vysoce elastickým pěnovým sedákem HR. Vysoce elastická pěna HR je materiál s vynikající pružností, který se přizpůsobí Vašemu tělu a poskytuje mu ideální oporu. Kromě toho se vyznačuje výjimečnou odolností - nedeformuje se a její vlastnosti po použití znovu získají původní tvar. Výsledkem je, že nábytek do obývacího pokoje se sedákem z vysoce elastické pěny HR bude dlouho odolný, měkký a pružný.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Opěradlo

vysoce elastická pěna HR

Další informace
Tato inovativní pěna poskytuje optimální oporu páteři a přizpůsobuje se tělu, čímž zajišťuje maximální pohodlí při dlouhodobém sezení. Kromě toho se tato pěna vyznačuje vynikající odolností proti deformaci a trvanlivostí, což zaručuje, že volnočasový nábytek se sedákem HR vydrží mnoho let, aniž by ztratil své vlastnosti. Výběrem volnočasového nábytku s takovým sedákem si zákazníci mohou být jisti, že investují do výrobku špičkové kvality, který jim bude poskytovat bezkonkurenční pohodlí a spokojenost po mnoho let.

Polštáře

směs pěnové hmoty

Polštáře

silikon

Rozkládání

Ano

DL

Úložný prostor

Ano

Montáž

Vlastní

díly s namontovanými zapadkami

Další informace
Jednotlivé komponenty jsou opatřeny západkami, které se přímo překrývají zasunutím jedné západky do druhé.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-pohovka-timo---cerna-----barrel-99-p-157408-1634-1634.html