Popis výrobku

Hledáte dokonalou pohovku, která by se dokonale hodila do vašeho obývacího pokoje? Objevte pohovku Amerykanka Monika 105.

Tato pohovka není jen obyčejným kusem nábytku. Je to skutečný skvost, který vás okouzlí svým moderním a elegantním designem. Černé nožičky z umělé hmoty dodávají celkovému vzhledu sofistikovaný nádech. Její rozměry 132 x 83 x 105 cm jsou ideální pro každý obývací pokoj, ať už je malý nebo velký.

Pohovka Amerykanka Monika 105 je vyrobena s důrazem na kvalitu a komfort. Konstrukce je vyrobena z pevného dřeva, což zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Sedák je vyplněný polyuretanovou pěnou T30, která je nejen mimořádně pohodlná, ale také odolná proti deformaci.

Ale to není vše. Tato pohovka je také velmi praktická. Díky výsuvnému vozíku se systémem Klik-Klak můžete pohovku snadno přeměnit na postel. Takže ať už se chcete jen pohodlně posadit a relaxovat, nebo potřebujete místo na spaní pro návštěvu, pohovka Amerykanka Monika 105 je vždy připravena splnit vaše požadavky.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlné rozměry Pohovka Amerykanka Monika 105 nabízí rozměry 132 x 83 x 105 cm, což zajišťuje dostatek prostoru pro odpočinek a zároveň se vejde do menších obývacích pokojů.
  • Pohodlné sedadlo Sedadlo je vyrobeno z polyuretanové pěny T30, která je známá svou odolností a schopností vrátit se do své původní formy, což znamená, že pohovka bude vypadat jako nová i po dlouhé době používání.
  • Kvalitní konstrukce Dřevěná konstrukce pohovky zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Díky tomu je pohovka Amerykanka Monika 105 skvělou investicí do vašeho domova.
  • Praktický výsuvný vozík se systémem Klik-Klak Tento systém umožňuje snadné a rychlé rozkládání pohovky, takže můžete rychle a snadno vytvořit místo pro přespání pro návštěvu nebo si sami užít pohodlný spánek.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 132

    šířka: 132 cm,

  • 83

    výška: 83 cm,

  • 105

    hloubka: 105 cm,

  • Spací plocha: 190 x 105 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Rozkládání

Ano

systém klik-klak

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-pohovka-monika-105-cm-p-107-1634-1634.html