Popis výrobku

Hledáte pohovku s možností rozložení? Představujeme vám rozkládací pohovku Marco v krémové sametové látce Portland Cream.

Tato luxusní pohovka zaujme svým elegantním vzhledem a krémovým odstínem, který dodá vašemu interiéru pocit tepla a pohodlí. Její design je přizpůsobený tak, aby vyhovoval jak moderním, tak tradičním stylům.

Produkt je vyroben z vysoce kvalitního materiálu - veluru, který je známý svou odolností a dlouhou životností. Sedák je vybaven vysoce elastickou pěnou HR a vlnitými pružinami, což zaručuje maximální pohodlí. Gauč je navíc vybaven funkcí rozkládání a úložným prostorem, který poskytuje praktické řešení pro ukládání předmětů.

Tento gauč bude skvěle ladit s jinými moderními kusy nábytku ve vašem obývacím pokoji. Jeho krémový odstín a elegantní design z něj činí ideální doplněk pro jakýkoli styl interiéru.

Vlastnosti produktu:

  • Elegantní design Tento gauč přináší do vašeho obývacího pokoje luxus a eleganci, zatímco jeho krémový odstín dodává teplý a útulný pocit.
  • Vysoká kvalita materiálů Gauč je vyroben z odolného a dlouhotrvajícího veluru, zatímco sedák je vybaven vysoko elastickou pěnou HR a vlnitými pružinami pro maximální pohodlí.
  • Funkčnost Tento gauč je vybaven funkcí rozkládání, což umožňuje jeho použití jako pohodlné lůžko. Navíc disponuje úložným prostorem pro praktické ukládání předmětů.
  • Úložný prostor Praktické místo pro skladování náhradních dek, polštářů a jiných věcí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 232

    šířka: 232 cm,

  • 100

    hloubka: 100 cm,

  • Spací plocha: 200 x 147 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

krémová

Skupina

velur

Provedení

Sedák

vysoce elastická pěna HR

Další informace
Objevte bezkonkurenční pohodlí a trvanlivost s nábytkem do obývacího pokoje s vysoce elastickým pěnovým sedákem HR. Vysoce elastická pěna HR je materiál s vynikající pružností, který se přizpůsobí Vašemu tělu a poskytuje mu ideální oporu. Kromě toho se vyznačuje výjimečnou odolností - nedeformuje se a její vlastnosti po použití znovu získají původní tvar. Výsledkem je, že nábytek do obývacího pokoje se sedákem z vysoce elastické pěny HR bude dlouho odolný, měkký a pružný.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Rozkládání

Ano

DL

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Typ polštáře

odnímatelný

Počet polštářů

2

Montáž

Vlastní

díly s namontovanými zapadkami

Další informace
Jednotlivé komponenty jsou opatřeny západkami, které se přímo překrývají zasunutím jedné západky do druhé.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-pohovka-marco---kremova-portland-cream-p-162116-1634-1634.html