Popis výrobku

Hledáte dokonalou rozkládací pohovku pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Klubová PRL - Zelený welwet latwoczyszczacy Zetta 298 / Boky černé.

Tato pohovka vás okouzlí svým vzhledem. Tmavě zelený sametový potah typu Zetta 298 dodá vaší místnosti nádech luxusu a eleganci. Černé boky pohovky přidají na moderním vzhledu a stáhnou pozornost každého, kdo vstoupí do místnosti.

Nejen, že tato pohovka vypadá skvěle, ale je také vysoce funkční. S rozměry 206 x 93 x 94 cm a hloubkou spací plochy 122 cm nabízí dostatek prostoru pro pohodlné sezení i spaní. Konstrukce z dřeva zaručuje dlouhou životnost a odolnost, zatímco sedák z polyuretanové pěny T30 poskytuje měkké a pohodlné sezení.

Kromě toho, tato pohovka má také ukládací prostor, což je ideální pro ty, kdo hledají úsporu místa v jejich domovech. Rozkládací systém Klik-Klak je snadno ovladatelný a praktický pro každodenní použití. A co je nejlepší? Potah je snadno čistitelný, takže se nemusíte bát žádných skvrn nebo špinavosti.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorná konstrukce → Poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek a relaxaci. S šířkou 206 cm, výškou 93 cm a hloubkou 94 cm je tato pohovka ideální pro velké obývací pokoje nebo rodinné místnosti.
  • Vysoká kvalita materiálů → Pohovka je vyrobena z kvalitního dřeva a pěny polyuretanu T30, která zajišťuje dlouhou životnost a pohodlí. Navíc, pokrytí z tmavě zeleného sametu Zetta 298 je snadno čistitelné, což zjednodušuje údržbu.
  • Klik-Klak systém → Tento systém umožňuje snadné a rychlé rozložení pohovky do polohy pro spaní, což je ideální pro hosty nebo pro pohodlné sledování televize.
  • Uložný prostor → Pohovka má integrovaný úložný prostor, který je ideální pro ukládání polštářů, dek, knih nebo jakýchkoli dalších předmětů, které chcete mít po ruce, ale zároveň udržovat svůj obývací pokoj uklizený.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 206 cm,

  • výška: 93 cm,

  • hloubka: 94 cm,

  • Spací plocha: 190 x 122 cm,

  • Výška sedu: 46 cm,

  • Výška nohou: 10 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

tmavě zelená

Typ

Zetta 298

Vlastnosti

snadno čistitelný materiál

Skupina

samet

barevné provedení

Barva dřevěných prvků

černá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Rozkládání

Ano

systém klik-klak

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ne

Polštáře

nejsou

Montáž

Samostatná

k přišroubování boky

Další informace
V balení jsou již sestaveny horní desky, zvedací mechanismus a úložný prostor.

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-pohovka-klubova-prl---zeleny-zetta-298---boky-cerne-p-159947-1634-1634.html