Popis výrobku

Hledáte ideální rozkládací pohovku pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem - Pohovka rozkladana Klubová PRL - šedý welwet latwoczyszczacy Zetta 303 / Boky Olše.

Tato pohovka vám přinese nejen pohodlí, ale také estetický zážitek. Její šedý sametový potah Zetta 303 dodá vašemu interiéru luxusní vzhled. Navíc je tento materiál snadno čistitelný, což znamená, že vaše pohovka bude vypadat jako nová i po dlouhé době používání.

Co se týče funkcionalit, tato pohovka je skutečným skvostem. Rozměry 206 x 93 x 94 cm poskytují dostatek prostoru pro pohodlné sezení i spaní. Systém rozkládání Klik-Klak umožňuje snadnou a rychlou přeměnu pohovky na postel. Navíc má tato pohovka úložný prostor, což je ideální pro malé byty, kde je každý centimetr důležitý.

Co se týče kvality, tato pohovka je vyrobena z dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost. Sedák je vyplněn polyuretanovou pěnou T30, která zaručuje pohodlí i po dlouhých hodinách sezení. Navíc výška nohou 10 cm umožňuje snadné čištění pod pohovkou.

Vlastnosti produktu:

  • Vysoká kvalita provedení → Pohovka Klubová PRL je vyrobena z vysoce kvalitního dřeva, což zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Tato skutečnost přináší klid a jistotu, že výrobek bude sloužit po mnoho let.
  • Pohodlné sedadlo → Sedadlo pohovky je vyrobeno z polyuretanové pěny T30, která je známá svou měkkostí a odolností. To znamená maximální pohodlí během odpočinku a dlouhé životnosti.
  • Praktický úložný prostor → Pohovka má vestavěný úložný prostor, který je ideální pro uložení ovladačů, časopisů nebo polštářů. To znamená, že vše, co potřebujete pro pohodlný odpočinek, máte vždy po ruce.
  • Jednoduchý systém rozkládání → Systém Klik-Klak umožňuje snadné a rychlé rozložení pohovky na lůžko. To znamená, že pohovku můžete využít nejen pro sezení, ale i pro spaní, což je ideální pro návštěvy nebo menší byty.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 206 cm,

  • výška: 93 cm,

  • hloubka: 94 cm,

  • Spací plocha: 190 x 122 cm,

  • Výška sedu: 46 cm,

  • Výška nohou: 10 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Vlastnosti

snadno čistitelný materiál

Barva

šedá

Skupina

samet

Typ

Zetta 303

barevné provedení

Barva dřevěných prvků

olše

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Rozkládání

Ano

systém klik-klak

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ne

Polštáře

nejsou

Montáž

Samostatná

k přišroubování boky

Další informace
V balení jsou již sestaveny horní desky, zvedací mechanismus a úložný prostor.

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-pohovka-klubova-prl---sedy-zetta-303---boky-olse-p-159950-1634-1634.html