Popis výrobku

Hledáte ideální rozkládací pohovku pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Pohovka rozkladana Klubová PRL - béžový welwet latwoczyszczacy Cloud 03 / Boky Olše.

Tento nábytek vás okouzlí svým vzhledem. Béžový welwet latwoczyszczacy Cloud 03 je elegantní a snadno se udržuje čistý, zatímco Boky Olše dodává přírodní dotek. Je to skvělý kousek, který dodá vašemu interiéru šmrnc a styl.

Nejenže tato pohovka vypadá skvěle, ale je také velmi funkční. Rozměry 206 x 93 x 94 cm zaručují dostatek prostoru pro pohodlné sezení i spaní, díky hloubce spací plochy 122 cm. Navíc, výška sedadla 46 cm zajišťuje optimální komfort. Rozkládací systém Klik-Klak je snadno ovladatelný, což z ní činí ideální nábytek pro návštěvy.

Co se týče kvality, tato pohovka je vyrobena z dřeva, což je zárukou dlouhé životnosti. Sedák je vyplněn polyuretanovou pěnou T30 pro maximální pohodlí. A nezapomeňte na úložný prostor, který je skvělým řešením pro ukládání polštářů nebo přikrývek.

Vlastnosti produktu:

  • Vysoce kvalitní konstrukce → Tato pohovka Klubová PRL je vyrobena z dřeva, což zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Výhoda? Můžete si být jisti, že tento kus nábytku vám poslouží po mnoho let.
  • Pohodlné sedadlo → Sedadlo je vyrobeno z polyuretanové pěny T30, která je známá svou měkkostí a odolností. To znamená, že si můžete užívat pohodlí bez obav z opotřebení.
  • Snadno čistitelný materiál → Oblékněte se do béžového welwetu Cloud 03, který je nejen elegantní, ale také snadno čistitelný. Takže i když se něco rozlije, nemusíte se bát - stačí to rychle vyčistit.
  • Praktický úložný prostor → Tato pohovka má vestavěnou skříňku pro úložný prostor. Ideální pro ukládání polštářů, dek a dalších potřebných věcí, které chcete mít po ruce, ale nechcete je mít na očích.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 206 cm,

  • výška: 93 cm,

  • hloubka: 94 cm,

  • Spací plocha: 190 x 122 cm,

  • Výška sedu: 46 cm,

  • Výška nohou: 10 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Vlastnosti

snadno čistitelný materiál

Barva

béžová

Skupina

samet

Typ

Cloud 03

barevné provedení

Barva dřevěných prvků

olše

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Rozkládání

Ano

systém klik-klak

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ne

Polštáře

nejsou

Montáž

Samostatná

k přišroubování boky

Další informace
V balení jsou již sestaveny horní desky, zvedací mechanismus a úložný prostor.

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-pohovka-klubova-prl---bezovy-cloud-03---boky-olse-p-159946-1634-1634.html