Popis výrobku

Hledáte ideální rozkládací pohovku pro váš moderní obývací pokoj? Objevte produkt Pohovka rozkladana Klubová PRL - béžový welwet latwoczyszczacy Cloud 03 / Boky černé.

Tato pohovka vás zaujme svým jedinečným designem. Béžový welwet latwoczyszczacy Cloud 03 dodává pohovce luxusní vzhled a černé boky dokonale kontrastují s tímto elegantním materiálem. Její široké rozměry (206 x 93 x 94) zaručují, že se na ní pohodlně posadí celá rodina.

Pohovka Klubová PRL je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost. Sedák je vyplněn polyuretanovou pěnou T30, která poskytuje optimální komfort při sezení. Navíc má pohovka praktický úložný prostor, který oceníte při ukládání polštářů, dek a dalších předmětů.

Jedním z hlavních atutů této pohovky je její snadná údržba. Materiál Cloud 03 je snadno čistitelný, takže se nemusíte obávat skvrn. Pohovka se také snadno rozkládá díky systému Klik-Klak, takže ji můžete využít i jako pohodlnou postel pro hosty.

Vlastnosti produktu:

  • Dlouhá životnost → Díky kvalitnímu dřevěnému provedení konstrukce, tato pohovka poskytuje vynikající stabilitu a dlouhou životnost. To znamená, že nebudete muset hledat novou pohovku po několika letech.
  • Pohodlné sezení → Sedák je vyroben z polyuretanové pěny T30, která je známá svou měkkostí a odolností. To znamená, že se budete cítit pohodlně i po dlouhých hodinách sezení.
  • Snadná údržba → Pohovka je čalouněna v materiálu Cloud 03, který je snadno čistitelný. To znamená, že se nemusíte bát neočekávaných skvrn nebo nečistot.
  • Praktické uložení → Tato pohovka obsahuje praktický úložný prostor ve formě skříňky. To znamená, že budete mít vždy po ruce místo pro uložení svých věcí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 206 cm,

  • výška: 93 cm,

  • hloubka: 94 cm,

  • Spací plocha: 190 x 122 cm,

  • Výška sedu: 46 cm,

  • Výška nohou: 10 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

béžová

Skupina

samet

Typ

Cloud 03

Vlastnosti

snadno čistitelný materiál

barevné provedení

Barva dřevěných prvků

černá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Rozkládání

Ano

systém klik-klak

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ne

Polštáře

nejsou

Montáž

Samostatná

k přišroubování boky

Další informace
V balení jsou již sestaveny horní desky, zvedací mechanismus a úložný prostor.

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-pohovka-klubova-prl---bezovy-cloud-03---boky-cerne-p-159945-1634-1634.html