Popis výrobku

Hledáte ideální rozkládací pohovku pro Váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem - Amerykanka Jolka 120, zelený welwet latwoczyszczacy Zetta 298.

Tento nábytek je skutečným okrasou každého interiéru. Zelený sametový potah typu Zetta 298 je nejen elegantní, ale také snadno čistitelný, což zaručuje dlouhou životnost a stále skvělý vzhled. Pohovka je navíc dostatečně široká pro dvě osoby, což z ní dělá ideální místo pro odpočinek nebo sledování oblíbených filmů.

Amerykanka Jolka 120 je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její pevnost a stabilitu. Sedák z polyuretanové pěny T30 poskytuje vysoký komfort sezení, zatímco praktický výsuvný vozík se systémem Klik-Klak umožňuje snadné rozložení pohovky. S rozměry 133 x 84 x 101 cm se pohodlně vejde do většiny obývacích pokojů.

Jedním z hlavních atutů této pohovky je také úložný prostor. Skříňka, která je součástí pohovky, poskytuje dostatek místa pro uložení polštářů, dek nebo jiných předmětů, které chcete mít po ruce. Amerykanka Jolka 120 je tedy nejen stylovým, ale také praktickým doplňkem Vašeho interiéru.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → Pohovka Amerykanka Jolka 120 se snadno vejde do menších prostor díky svým rozměrům 133 x 84 x 101 cm. Její kompaktní velikost je ideální pro menší byty nebo pokoje, kde je třeba ušetřit místo.
  • Výsuvný vozík se systémem Klik-Klak → Pohovka se snadno a rychle rozkládá pomocí výsuvného vozíku se systémem Klik-Klak. Tento praktický systém umožňuje rychlé a snadné přeměny z pohovky na postel a zpět.
  • Uložný prostor → Pohovka je navíc vybavena skříňkou pro uložení polštářů, dek a dalších předmětů. Tento praktický úložný prostor pomáhá udržovat váš obývací pokoj čistý a organizovaný.
  • Snadno čistitelný materiál → Pohovka je potažena zeleným welvetem Zetta 298, který je snadno čistitelný. Tento materiál je ideální pro domácnosti s dětmi nebo domácími mazlíčky, kde je vysoká pravděpodobnost znečištění nábytku.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 133 cm,

  • výška: 84 cm,

  • hloubka: 101 cm,

  • Spací plocha: 190 x 120 cm,

  • Výška sedu: 42 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

zelená

Typ

Zetta 298

Vlastnosti

snadno čistitelný materiál

Skupina

samet

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Rozkládání

Ano

systém klik-klak

Úložný prostor

Ano

skříňka

Rozměry

109/16/64 cm

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ne

Polštáře

nejsou

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-pohovka-jolka-120---zeleny-zetta-298-p-160119-1634-1634.html