Popis výrobku

Hledáte dokonalou rozkládací pohovku, která nabízí nejen pohodlí, ale také praktický úložný prostor? Seznamte se s naší pohovkou Arlita - šedým welvetem, snadno čistitelným materiálem Zetta 303 / Venge.

Tato dvoumístná pohovka, pokrytá luxusním šedým welvetem, dodá vašemu interiéru nádech elegancie a sofistikovanosti. Její moderní design a neutrální barva se snadno hodí do jakéhokoliv prostoru, ať už je to obývací pokoj, ložnice nebo kancelář.

Pohovka Arlita je vyrobena z kvalitního dřeva, což zajišťuje její dlouhou životnost a stabilitu. Sedák a opěradlo jsou vyplněny polyuretanovou pěnou T30, která zaručuje optimální komfort při sezení i ležení. Rozměry 144 x 76 x 93 cm a hloubka spací plochy 110 cm poskytují dostatek místa pro pohodlný odpočinek pro dvě osoby.

Co ale opravdu odlišuje naši pohovku Arlita od ostatních, je její praktický úložný prostor. Skrytá skříňka pod sedákem je ideálním místem pro uložení polštářů, peřin nebo třeba knih. A to vše je doplněno o snadno čistitelný materiál a dva polštáře na zip, které dodávají pohovce dokonalý vzhled.

Vlastnosti produktu:

  • Účelný design → Pohovka Arlita je nejen elegantní a pohodlná, ale také praktická. S jejím úložným prostorem můžete snadno uklidit polštáře, deky nebo cokoli jiného, co potřebujete mít po ruce, ale nechcete, aby bylo na očích. Je to ideální řešení pro ty, kteří chtějí udržet svůj domov v pořádku a zároveň vytvořit útulnou atmosféru.
  • Odolný materiál → Tato pohovka je potažena snadno čistitelným materiálem Zetta 303, což znamená, že se nemusíte bát skvrn nebo nečistot. Je to ideální volba pro rodiny s dětmi nebo domácnosti s domácími mazlíčky.
  • Pohodlné sezení → Díky sedáku z polyuretanové pěny T30 je tato pohovka skutečně pohodlná. Můžete na ní strávit celý den čtením knihy nebo sledováním filmů a stále se cítit pohodlně.
  • Versatilní použití → Tato pohovka se snadno rozkládá, takže ji můžete použít jako plnohodnotné lůžko pro hosty. Je to skvělá volba pro ty, kteří často přijímají hosty, ale nemají dostatek prostoru pro samostatnou hostinskou místnost.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 144 cm,

  • výška: 76 cm,

  • hloubka: 93 cm,

  • Spací plocha: 200 x 110 cm,

  • Výška sedu: 46 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

Skupina

samet

Typ

Zetta 303

Vlastnosti

snadno čistitelný materiál

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Opěradlo

polyuretanová pěna T30

Další informace
Polyuretanová pěna T30 je materiál s vynikající hustotou a pružností. Díky své hustotě a pružnosti se tato pěna dokonale přizpůsobuje tvaru těla, poskytuje optimální oporu páteři a snižuje tlak na záda. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vysokou odolností, což znamená, že si opěradlo nábytku zachová své vlastnosti po dlouhou dobu.

Provedení

Dřevěné vložky

Rozkládání

ano

výsuvný vozík s kontejnerem

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Počet polštářů

2

Polštáře

na zip

Rozměr polštáře

55/50/23 cm

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-pohovka-dvoumistna-s-uloznym-prostorem-arlita---sedy-zetta-303---venge-p-157321-1634-1634.html