Popis výrobku

Hledáte ideální rozkládací pohovku pro dva, která by splnila všechny vaše potřeby? Seznamte se s Arlita - rozkládací dvoumístnou pohovkou s úložným prostorem, potaženou květinovou látkou Coral WM 82 a dokončenou v olši.

První věc, kterou si všimnete, je její nádherný design. Pohovka Arlita je potažena květinovým potiskem Coral WM 82, který dodává život každému interiéru. Její rozměry 144 x 76 x 93 cm jsou ideální pro menší prostory, ale i pro velké obývací pokoje. Tato pohovka je skvělým doplňkem pro každý interiér.

Arlita je nejen krásná, ale také funkcionalní. Je vyrobena z dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost. Sedák a opěradlo jsou vyplněny polyuretanovou pěnou T30 pro maximální pohodlí. Rozkládání je snadné díky výsuvnému vozíku s kontejnerem. A co je nejlepší? Tato pohovka má úložný prostor! Už žádné hledání místa pro ovladače nebo časopisy.

Pohovka Arlita je také velmi praktická. Je vybavena dvěma polštáři na zip, které můžete snadno vyčistit. A její výška sedadla 46 cm je ideální pro relaxaci po dlouhém dni. Zkrátka, Arlita je pohovka, která splní všechny vaše potřeby a bude skvělým doplňkem vašeho domova.

Vlastnosti produktu:

  • Praktický úložný prostor → Pohovka Arlita nejenže nabízí pohodlné sezení pro dvě osoby, ale také skrytý úložný prostor. Ideální pro ukládání polštářů, dek, knih nebo časopisů. Už žádný nepořádek v obývacím pokoji!
  • Kvalitní konstrukce z dřeva → Díky pevné dřevěné konstrukci je pohovka Arlita odolná a dlouhodobě trvanlivá. Je to investice, která se vyplatí.
  • Pohodlné sedadlo s polyuretanovou pěnou T30 → Tato pohovka nabízí vysoký komfort sezení díky použití kvalitní polyuretanové pěny v sedadle. Ideální pro dlouhé večery u televize nebo při čtení knihy.
  • Jednoduché rozkládání → Pohovka Arlita se snadno rozkládá díky výsuvnému vozíku s kontejnerem. Perfektní řešení pro návštěvy nebo pro malé byty, kde je každý centimetr důležitý.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 144 cm,

  • výška: 76 cm,

  • hloubka: 93 cm,

  • Spací plocha: 200 x 110 cm,

  • Výška sedu: 46 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

látka s potiskem

Typ

Coral WM 82

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Opěradlo

polyuretanová pěna T30

Další informace
Polyuretanová pěna T30 je materiál s vynikající hustotou a pružností. Díky své hustotě a pružnosti se tato pěna dokonale přizpůsobuje tvaru těla, poskytuje optimální oporu páteři a snižuje tlak na záda. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vysokou odolností, což znamená, že si opěradlo nábytku zachová své vlastnosti po dlouhou dobu.

Provedení

Dřevěné vložky

Rozkládání

ano

výsuvný vozík s kontejnerem

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Počet polštářů

2

Polštáře

na zip

Rozměr polštáře

55/50/23 cm

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-pohovka-dvoumistna-s-uloznym-prostorem-arlita---potahova-latka-drukowana-w-kwiaty-coral-wm-82---olse-p-157324-1634-1634.html