Popis výrobku

Hledáte dokonalou rozkládací pohovku pro dva, která kombinuje styl, pohodlí a praktické úložné prostory? Seznamte se s naší Arlitou - dvoumístnou pohovkou s úložným prostorem v béžovém welwetovém provedení Zetta 292 a středním ořechem.

Arlita je skvělým doplňkem pro každý interiér díky svému elegantnímu designu. Pohovka je potažena luxusním béžovým welvetem, který je nejen krásný na pohled, ale také snadno čistitelný. Její střední ořechový tón přidává teplý a příjemný dotek, který z ní dělá skutečný klenot v jakékoliv místnosti.

Arlita je nejen stylová, ale také velmi praktická. Její rozměry 144 x 76 x 93 cm ji činí ideální pro menší prostory, zatímco hloubka spací plochy 110 cm zajišťuje pohodlný spánek pro dva. Pohovka je vyrobena z kvalitního dřeva a sedák z odolné polyuretanové pěny T30, což zaručuje její dlouhou životnost. Navíc se snadno rozkládá díky výsuvnému vozíku s kontejnerem.

Ale to není všechno. Arlita je také vybavena úložným prostorem, který je ideální pro uložení polštářů nebo dek, když je nepotřebujete. Polštáře navíc mají zip, takže je můžete snadno vyčistit. Takže pokud hledáte pohovku, která je nejen krásná, ale také funkční, Arlita je tou pravou volbou pro vás.

Vlastnosti produktu:

  • Dvoumístná rozkladací pohovka s úložným prostorem → Ideální řešení pro malé byty, kde každý centimetr hraje roli. Poskytuje pohodlné sezení pro dvě osoby a zároveň slouží jako úložný prostor pro polštáře, přikrývky nebo jiné věci, které potřebujete mít po ruce.
  • Vyrobeno z kvalitního dřeva → Díky tomu je pohovka velmi stabilní a odolná. Dřevěná konstrukce také dodává výrobku přírodní vzhled a eleganci, kterou oceníte v každém interiéru.
  • Snadno čistitelný materiál → Pohovka je potažena sametem typu Zetta 292, který je snadno čistitelný. To oceníte zejména v domácnostech s dětmi nebo domácími mazlíčky.
  • Pohodlné sedadlo a opěradlo → Sedadlo a opěradlo pohovky jsou vyrobeny z polyuretanové pěny T30, která je velmi pohodlná a zároveň udržuje svůj tvar po dlouhou dobu. To zaručuje, že pohovka bude i po letech vypadat jako nová.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 144 cm,

  • výška: 76 cm,

  • hloubka: 93 cm,

  • Spací plocha: 200 x 110 cm,

  • Výška sedu: 46 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

béžová

Typ

Zetta 292

Vlastnosti

snadno čistitelný materiál

Skupina

samet

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Opěradlo

polyuretanová pěna T30

Další informace
Polyuretanová pěna T30 je materiál s vynikající hustotou a pružností. Díky své hustotě a pružnosti se tato pěna dokonale přizpůsobuje tvaru těla, poskytuje optimální oporu páteři a snižuje tlak na záda. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vysokou odolností, což znamená, že si opěradlo nábytku zachová své vlastnosti po dlouhou dobu.

Provedení

Dřevěné vložky

Rozkládání

ano

výsuvný vozík s kontejnerem

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Počet polštářů

2

Polštáře

na zip

Rozměr polštáře

55/50/23 cm

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-pohovka-dvoumistna-s-uloznym-prostorem-arlita---bezovy-zetta-292---sredni-orech-p-157322-1634-1634.html