Popis výrobku

Hledáte dokonalou rozkládací pohovku pro dva, která nejen vypadá skvěle, ale také nabízí praktické úložné prostory? Seznamte se s pohovkou Anafia - béžovým welvetem Zetta 291, který je snadno čistitelný.

Tato pohovka je skutečným králem elegance. Béžový welvet Zetta 291 dodává sofistikovaný vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoliv interiéru. Navíc, díky svému snadno čistitelnému materiálu, zůstane vypadat jako nová po dlouhou dobu.

Anafia je nejen krásná, ale také velmi praktická. Její rozměry 130 x 76 x 105 cm poskytují dostatek prostoru pro pohodlné sezení dvou osob. Sedák a opěradlo jsou vyrobeny z polyuretanové pěny T30 pro maximální pohodlí. Navíc, pohovka se snadno rozkládá díky výsuvnému vozíku s kontejnerem.

Ale to není vše. Tato pohovka také nabízí úložný prostor, což je ideální pro ty, kteří potřebují extra místo pro ukládání. Skříňka je vyrobena z pevné šedé HDF desky. Pohovka je také vybavena dvěma polštáři na zip, které zvyšují pohodlí a jsou snadno udržovatelné.

Vlastnosti produktu:

  • Úložný prostor → Anafia rozkládací pohovka je vybavena skříňkou, která poskytuje dostatek prostoru pro skladování. Tato vlastnost znamená, že už nikdy nebudete muset hledat další místo pro své věci. Vše, co potřebujete, může být pohodlně uloženo přímo pod sedákem pohovky.
  • Snadno čistitelný materiál → Pohovka je potažena béžovým welvetem Zetta 291, který je snadno čistitelný. Tento materiál je ideální pro domácnosti s dětmi nebo domácími mazlíčky, protože jakékoli skvrny nebo špínu lze snadno odstranit.
  • Komfort → Sedák pohovky je vyroben z polyuretanové pěny T30, která poskytuje optimální podporu a pohodlí. Tato pohovka je ideální pro dlouhé večery u televize nebo pro příjemné odpoledne strávené čtením knihy.
  • Versatilita → Anafia pohovka se snadno mění z pohodlného posezení na útulné lůžko pro dva. Tato funkce činí tuto pohovku ideální pro menší byty nebo pro hosty, kteří přes noc zůstávají.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 130 cm,

  • výška: 76 cm,

  • hloubka: 105 cm,

  • Spací plocha: 200 x 110 cm,

  • Výška sedu: 46 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

béžová

Typ

Zetta 291

Vlastnosti

snadno čistitelný materiál

Skupina

samet

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Opěradlo

polyuretanová pěna T30

Další informace
Polyuretanová pěna T30 je materiál s vynikající hustotou a pružností. Díky své hustotě a pružnosti se tato pěna dokonale přizpůsobuje tvaru těla, poskytuje optimální oporu páteři a snižuje tlak na záda. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vysokou odolností, což znamená, že si opěradlo nábytku zachová své vlastnosti po dlouhou dobu.

Zásuvka

dno z desky HDF šedá

Rozkládání

ano

výsuvný vozík s kontejnerem

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Počet polštářů

2

Polštáře

na zip

Rozměr polštáře

55/50/30 cm

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-pohovka-dvoumistna-s-uloznym-prostorem-anafia---bezovy-zetta-291-p-157318-1634-1634.html