Popis výrobku

Hledáte ideální rozkládací pohovku pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s naším produktem - Pohovka rozkladana Dona - zelený Hnědý samet Vellutto 10 + 6, Olše.

Už na první pohled vás zaujme její elegantní design. Pohovka Dona je potažena luxusním zeleným sametem Velluto 10, který dodá vášemu interiéru šmrnc a jedinečnost. Její masivní nožičky dodávají celkovému vzhledu pohovky robustnost a stabilitu.

Ale to není vše! Pohovka Dona je nejen krásná, ale také praktická. Díky systému Klik-Klak ji snadno a rychle rozložíte na pohodlnou postel pro hosty. Sedák je vyroben z polyuretanové pěny T30, což zaručuje maximální pohodlí při sezení i spánku. Rozměry 190 x 92 x 87 cm jsou ideální pro menší i větší obývací pokoje.

A co teprve úložný prostor! Tato pohovka má vestavěnou skříňku, která je ideální pro uskladnění ložního prádla nebo jiných drobností. Pohovka Dona je tedy nejen stylovým, ale také funkčním doplňkem vašeho domova.

Vlastnosti produktu:

  • Praktická rozkladací funkce → Pohovka Dona je vybavena systémem Klik-Klak, který umožňuje snadné a rychlé rozložení. Perfektní volba pro návštěvy nebo pro vytvoření dodatečného místa pro spaní.
  • Pohodlné sezení → Sedák z polyuretanové pěny T30 zajišťuje optimální podporu a pohodlí při sezení. Užívejte si relaxační chvíle s knihou nebo oblíbeným filmem.
  • Prostor pro skladování → Dona pohovka má vestavěný úložný prostor, který poskytuje dostatek místa pro uložení polštářů, dek a dalších předmětů. Udržujte svůj obývací pokoj uklizený a organizovaný.
  • Odolné provedení → S nožičkami z masivu a potahem z veluru, tato pohovka je nejen stylová, ale také odolná a dlouhodobě použitelná. Investice, která se vyplatí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 190 cm,

  • výška: 92 cm,

  • hloubka: 87 cm,

  • Spací plocha: 188 x 120 cm,

  • Výška sedu: 46 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

zelená

Barva

hnědá

Skupina

velur

Typ

Velluto 10 Dk Green

Typ

Velluto 6 Espresso

barevné provedení

Barva dřevěných prvků

olše

Provedení

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Provedení

Dřevěné vložky

Rozkládání

Ano

systém klik-klak

Úložný prostor

Ano

skříňka

Rozměry

120/20/77 cm

Doplňkové vlastnosti

Počet polštářů

2

Polštáře

dekorační

Typ polštáře

odnímatelný

Zadní strana potažena látkou

ne

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-pohovka-dona---zeleny-hnedy-samet-vellutto-10---6--olse-p-159766-1634-1634.html