Popis výrobku

Hledáte ideální rozkládací pohovku pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Dona - grafitově šedý samet Vellutto 19 + 16, Olše.

Tato pohovka se pyšní svým elegantním vzhledem, který je zároveň praktický a stylový. Její grafitově šedá barva dodává jakékoli místnosti moderní vzhled, zatímco sametový materiál Velluto 16 dodává pocit luxusu. Navíc je tato pohovka ideální pro ty, kteří hledají nábytek, který je stejně krásný, jak je funkční.

Co se týče výroby, tato pohovka je vyrobena z masivu, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Sedadlo je vyrobeno z polyuretanové pěny T30, což zaručuje maximální pohodlí při sezení. Rozměry 190 x 92 x 87 cm jsou ideální pro většinu obývacích pokojů, zatímco hloubka spací plochy 120 cm zajišťuje pohodlný spánek pro každého, kdo na ní stráví noc.

Navíc tato pohovka obsahuje praktický úložný prostor ve formě skříňky, což je ideální pro ty, kteří mají omezený prostor nebo si jen přejí udržet svůj obývací pokoj v pořádku. Systém rozkládání Klik-Klak zaručuje snadné a rychlé rozložení pohovky, takže ji můžete využít kdykoli potřebujete.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlné rozměry → S šířkou 190 cm, výškou 92 cm a hloubkou 87 cm je pohovka Dona ideální pro relaxaci i pro přespání návštěvy. Rozkládací systém Klik-Klak umožňuje snadnou a rychlou přeměnu na lůžko s hloubkou spací plochy 120 cm.
  • Vysoká kvalita provedení → Pohovka Dona je vyrobena z masivu, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Sedák z polyuretanové pěny T30 nabízí vysoký komfort sezení.
  • Praktický úložný prostor → Pohovka Dona je vybavena skříňkou, která poskytuje dostatek prostoru pro uložení polštářů, peřin nebo oděvů.
  • Moderní a elegantní design → Pohovka Dona je potažena grafitově šedým sametem Velluto 19 + 16, který dodává interiéru luxusní vzhled. Její design je dokonalým spojením funkčnosti a estetiky.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 190 cm,

  • výška: 92 cm,

  • hloubka: 87 cm,

  • Spací plocha: 188 x 120 cm,

  • Výška sedu: 46 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

Barva

grafit

Skupina

velur

Typ

Velluto 16

Typ

Velluto 19 Graphite

barevné provedení

Barva dřevěných prvků

olše

Provedení

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Provedení

Dřevěné vložky

Rozkládání

Ano

systém klik-klak

Úložný prostor

Ano

skříňka

Rozměry

120/20/77 cm

Doplňkové vlastnosti

Počet polštářů

2

Polštáře

dekorační

Typ polštáře

odnímatelný

Zadní strana potažena látkou

ne

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-pohovka-dona---grafitowo-sedy-samet-vellutto-19---16--olse-p-159761-1634-1634.html