Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který se bude hodit do vašeho interiéru? Seznamte se s rozkládacím konferenčním stolkem Kleopatra v přírodním barevném provedení.

Tento konferenční stolek je vizuálně velmi atraktivní. Jeho bílé nožky kontrastují s pracovní deskou v barvě dubu lancelot, což vytváří moderní a elegantní vzhled. Tento nábytek je ideální pro ty, kteří hledají kousek, který by oživil jejich obývací pokoj nebo kancelář.

Stolek Kleopatra se vyznačuje svou vysokou kvalitou zpracování. Je vyroben z laminované desky, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Rozměry stolku 124 x 59 x 64 cm jsou ideální pro většinu obývacích pokojů a kanceláří.

Co ale tento konferenční stolek opravdu vyniká, je jeho praktičnost. Díky svému rozkládacímu mechanismu můžete snadno upravit jeho velikost a stolek zvtěšit na jídelní stůl. Ať už potřebujete více místa pro návštěvu, nebo chcete ušetřit místo, když stůl nepoužíváte, tento kousek nábytku je vždy připraven splnit vaše požadavky.

Vlastnosti produktu:

  • Rozměry a rozkládací funkce → se šířkou 124 cm, výškou 59 cm a hloubkou 64 cm, nabízí dostatek prostoru pro vaše potřeby. Díky rozkládací funkci můžete snadno získat jídelní stůl
  • Deska stolu → dekor dub lancelot přináší působivý a elegantní vzhled, zároveň je odolný proti poškrábání a snadno se čistí.
  • Vlastní montáž → Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.
  • Design a materiál → Bílé nožičky z bukového dřeva dodávají tomuto stolu moderní a svěží vzhled. Kombinace laminované desky a PVC hrany zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 124 cm,

  • výška: 59 cm,

  • hloubka: 64 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

bílá

Barva pracovní desky

dub lancelot

Provedení

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

Nožky

bukové dřevo

Provedení

Hrana

PVC

Rozkládání

Ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-konferencni-stolek-kleopatra-bila---dub-lancelot-p-36181-1072-1072.html