Popis výrobku

Hledáte univerzální konferenční stolek, který dokáže splnit veškeré vaše požadavky? Seznamte se s naším rozkládacím konferenčním stolkem Kleopatra v barvě dub sonoma.

Tento stolek je nejen funkční, ale také vizuálně atraktivní. Dub sonoma dodává stolku přírodní vzhled a zároveň se snadno hodí k jakémukoli interiéru. Jeho elegantní design a sofistikované provedení z něj dělají skvělý doplněk do každého obývacího pokoje.

Stolek Kleopatra je vyrobený z kvalitních materiálů, které zaručují jeho dlouhou životnost a odolnost. Masivní nožičky a laminovaná pracovní deska jsou odolné proti poškrábání a snadno se udržují v čistotě. Rozměry 124 x 59 x 64 cm nabízí dostatek prostoru pro umístění nápojů, občerstvení nebo dekorací.

Navíc je tento konferenční stolek rozkládací, což znamená, že můžete snadno přizpůsobit jeho velikost vlastním potřebám. Ať už potřebujete více místa pro návštěvu nebo hledáte kompaktní řešení pro menší prostory, stolek Kleopatra je tou pravou volbou. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Vlastnosti produktu:

  • Praktický rozměr 124 x 59 x 64 cm, vejde se do každého interiéru. Jeho kompaktní rozměry umožňují využití i v menších prostorách, aniž by došlo ke ztrátě komfortu
  • Flexibilní využití díky možnosti rozkládání se snadno přizpůsobí vašim potřebám, ať už hledáte stůl k práci, na kávu, nebo prostor pro uspořádání setkání
  • Přirozená barva stolek je vyroben v dekoru dubu sonoma. Tento přírodní odstín se hodí do většiny stylů uspořádání
  • Snadná montáž montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 124

    šířka: 124 cm,

  • 59

    výška: 59 cm,

  • 64

    hloubka: 64 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožiček

dub sonoma

Barva pracovní desky

dub sonoma

Provedení

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Provedení

Hrana

PVC

Rozkládání

Ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-konferencni-stolek-kleopatra---dub-sonoma-p-32818-1072-1072.html