Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který se vejde do vašeho obývacího pokoje a zároveň splní všechny vaše požadavky na funkčnost a design? Seznamte se s rozkládacím konferenčním stolem Daniel v barvě ořechu.

Stolek Daniel vás okouzlí svým jednoduchým, ale elegantním designem. Jeho přírodní barva dodá vašemu interiéru teplý a příjemný vzhled. Tento konferenční stolek je ideální volbou pro ty, kteří hledají kousek nábytku, který je nejen stylový, ale také praktický.

Nohy stolku jsou vyrobeny z kvalitního masivu, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost. Jeho rozměry 120 x 62 x 70 cm jsou ideální pro většinu obývacích pokojů. Laminovaná deska je odolná vůči poškrábání a snadno se čistí, což dělá ze stolku ideální volbu pro rodiny s dětmi nebo domácími mazlíčky.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Jeho masivní nohy zaručují stabilitu a pevnost, zatímco laminovaná horní deska nabízí dostatek prostoru pro vaše nápoje, knihy nebo dekorace. S tímto stolkem získáte nejen praktický a funkční kus nábytku, ale také stylový doplněk, který oživí váš interiér.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → 120 x 62 x 70 cm - ideální pro jakýkoli prostor. Jeho kompaktní design šetří místo a zároveň poskytuje dostatek prostoru pro vaše potřeby.
  • Flexibilní použití → tento rozkládací stolek je multifunkční a může sloužit jako konferenční stolek nebo jídelní stůl. Jeho flexibilita vám umožní využít ho podle vašich potřeb a preferencí.
  • Kvalitní materiály → stolek je vyroben z masivního dřeva a laminované desky, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Tato kombinace materiálů také přispívá k jeho elegantnímu a modernímu vzhledu.
  • Vlastní montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 120 cm,

  • výška: 62 cm,

  • hloubka: 70 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Rozkládací

Tvar horní desky

oválný

barevné provedení

Barva nožiček

ořech

Barva pracovní desky

ořech

Provedení

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

Horní deska

deska MDF

Další informace
Poznejte spolehlivost a funkčnost nábytkové desky z MDF. MDF (Medium Density Fiberboard) je materiál střední hustoty, který je z mnoha důvodů vynikající volbou pro nábytkovou pracovní desku. Deska je mimořádně pevná a stabilní, což znamená, že se snadno nedeformuje ani nepraská. Díky svému hladkému a rovnoměrnému povrchu poskytuje ideální základ pro různé typy povrchových úprav, jako je lakování nebo dýhování. Snadno se s ní také pracuje, takže je možné vytvořit pracovní desku jakéhokoli tvaru nebo rozměru. MDF deska je také odolnější vůči vlhkosti než tradiční dřevo, takže je ideální pro použití v kuchyních a koupelnách.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Rozkládání

Ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-konferencni-stolek-daniel---orech-p-32408-1072-1072.html