Popis výrobku

Hledáte dokonalý rozkladací stůl, který by se hodil do vašeho moderního interiéru? Seznamte se s naším produktem - Stůl rozkladací Lunasi 160x75 cm - Bílý.

Tento stůl je skvělým doplňkem pro jakýkoliv domov díky svému elegantnímu a modernímu designu. Bílá barva nožiček dodává stolu čistý a svěží vzhled, který se snadno hodí do různých dekoračních stylů. Navíc, jeho rozměry 120-160 x 76 x 75 cm znamenají, že se vejde do většiny prostorů bez problémů.

Stůl Lunasi je vyroben z kvalitního laminovaného materiálu o tloušťce 36 mm, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči poškrábání a otěru. Jeho nožičky jsou vyrobeny z MDF, což je odolný a stabilní materiál, který zaručuje stabilitu a pevnost stolu. Navíc, stůl je vybaven ABS hranou pro extra odolnost a dlouhou životnost.

Ale to není vše! Tento stůl je také rozkládací, což znamená, že můžete snadno přizpůsobit jeho velikost podle vašich potřeb. Vložka je umístěna mimo stůl, takže rozkládání a skládání je hračka. A co je nejlepší? Nábytek je dodáván v balení, takže si ho můžete sestavit sami podle svých představ a potřeb.

Vlastnosti produktu:

  • Stůl rozkladany Lunasi 160x75 cm - Bílý Tento rozkládací stůl je ideální řešení pro všechny, kteří chtějí ušetřit místo, ale zároveň potřebují dostatek prostoru pro hosty. Díky vložce umístěné mimo stůl můžete snadno a rychle zvětšit jeho rozměry až na 160 cm.
  • Laminovaná deska 36 mm Pracovní deska stolu je vyrobena z laminované desky o tloušťce 36 mm, což zajišťuje její vysokou odolnost a dlouhou životnost. Váš stůl tak bude vypadat jako nový i po dlouhém používání
  • MDF nožičky Nožičky stolu jsou vyrobeny z kvalitního MDF materiálu, který je odolný vůči poškrábání a otěru. Díky tomu bude váš stůl stále vypadat skvěle, ať už ho postavíte kdekoliv
  • Nábytek v balení Stůl je dodáván v balení pro vlastní montáž, což vám umožní přizpůsobit si jeho umístění podle vašich potřeb a přání. Navíc se tak ujistíte, že je vše správně a pečlivě sestaveno

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 120-160

    šířka: 120-160 cm,

  • 76

    výška: 76 cm,

  • 75

    hloubka: 75 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva horní desky

bílá

Barva nožiček

bílá

Provedení

nožky

MDF deska

pracovní deska

laminovaná deska 36 mm

Provedení

Hrana

ABS

Rozkládání

ano

Vložka umístěná mimo stůl

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

14 kg

šířka

šířka:

100 cm

Výška

Výška:

10 cm

výška

výška :

30 cm

Balení číslo 2

24 kg

šířka

šířka:

85 cm

Výška

Výška:

12 cm

výška

výška :

74 cm

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-jidelni-stul-lunasi-160x75-cm---bila-p-156913-1073-1073.html