Popis výrobku

Hledáte dokonalý pracovní stůl se zásuvkovým kontejnerem pro svou kancelář? Seznamte se s naším rohovým psacím stolem BK53N v čokoládové borovici.

Tento elegantní rohový pracovní stůl je skvělým doplňkem do jakékoliv kanceláře. Jeho dekor čokoládové borovice dodává prostoru teplý a příjemný vzhled. S jeho rozměry 205 x 75 x 175 cm se dokonale vejde do každého prostoru a stane se centrálním bodem vaší kanceláře.

Psací stůl je vyroben z laminované desky a je doplněn zásuvkovým kontejnerem pro lepší organizaci věcí. PVC hrany zajišťují dlouhou životnost a odolnost proti poškrábání. Uchytky z umělé hmoty jsou pevné, což zajišťuje pohodlí a efektivitu při práci.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Barva stolu dodává na eleganci a sofistikovanosti, zatímco jeho rozměry a zásuvkový kontejner zajišťují jeho praktičnost a funkčnost. Tento stůl je skvělou volbou pro každého, kdo hledá kvalitní a stylový kancelářský nábytek.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný design → rohový psací stůl BK53N se zásuvkovým kontejnerem nabízí dostatek místa pro vaše kancelářské potřeby. Jeho široké rozměry (205 x 75 x 175) umožňují pohodlné uspořádání vašeho pracovního prostoru.
  • Zásuvkový kontejner → tento psací stůl je vybaven čtyřmi zásuvkami, které vám umožní udržovat pořádek a přehlednost. Uchovávejte všechny své dokumenty, příslušenství a další potřeby na dosah ruky.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.
  • PVC a laminovaná deska → tento psací stůl je vyroben z kvalitních materiálů, jako je PVC a laminovaná deska, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost.

Soubory ke stažení:

Složení sady

Sada obsahuje 2 výrobků

Obsah sady

Rohový psací stůl BK53N se zásuvkovým kontejnerem - čokoládová borovice

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 205 cm,

  • výška: 75 cm,

  • hloubka: 175 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

dub sonoma czekolada

Provedení

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Provedení

Úchytky

umělá hmota

Hrana

PVC

Vybavení

Počet zásuvek

4

Doplňkové vlastnosti

Police pro klávesnici

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Hodnocení zákazníků

/rohovy-psaci-stul-bk53n-se-zasuvkovym-kontejnerem---cokoladova-borovice-p-150248-1099-1095.1099.html