Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 277 cm,

  • hloubka: 279 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Typ

Garden 2844

Barva

tmavě modrá

barevné provedení

Barva roštu

antracit

Barva pracovní desky

tmavý ořech

Provedení

pracovní deska

masiv

Další informace
Poznejte výjimečnou kvalitu a eleganci masivního dřeva jako pracovní desky nábytku. Masivní dřevo se vyznačuje výjimečnou odolností proti poškození a poškrábání, což znamená, že vaše nábytková pracovní deska zůstane dlouho úchvatná. Masiv se navíc snadno čistí - k obnovení jeho lesku stačí jemné otření. Jeho přirozené vlastnosti, jako jsou rozdíly ve struktuře a odstínech, dodají vašemu nábytku jedinečný charakter a nezaměnitelné kouzlo. Výběrem nábytkové desky z masivního dřeva investujete do odolného a estetického řešení, které se stane ústředním bodem vašeho interiéru.

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Rošt

práškově lakovaný

Doplňkové vlastnosti

Typ polštáře

na zip

Hodnocení zákazníků

/rohova-sedaci-souprava-zahradni-bayamo-s-konferencnim-stolkem---tmave-modra-garden-2844---rost-antracitova---deska-tmavy-orech-p-162791-1095-1095.html