Popis výrobku

Rohová sedací souprava Vegas III

Rohová sedací souprava Vegas III je odpovědí výrobce na poptávku zákazníků po praktickým nábytku. Díky vysoké funkčnosti bude se líbit osobám, které do té doby nebyly spokojeny s odpočinkovým nábytkem.

Nábytek je vyrobený z vysoce kvalitních materiálů Jeho trvanlivá konstrukce zaručuje komfort používání po dlouhá léta. Dekoračnost nábytku zvyšuje hodnotu kompozice, díky čemu celek vypadá reprezentativně.

Díky možnosti výběru barevného provedení se bude nábytek hodit jak do klasických, tak i do moderních interiérů. Nábytek je vybavený úložným prostorem, který tvoří dodatečné místo pro uložení ložního prádla, polštářů nebo jiných předmětů do ložnice.

     

               dekorační boky                              pohodlný sedák                               elegantní forma

 
Celá spací plocha je vyrobena z bonelových pružin, což garantuje velice pohodlné spaní a užívání.

 

 

Nábytek má jednoduchý systém rozkládání, který je znázorněn na níže uvedeném videu:

   
 
Systém rozkládání:
Obrácená strana - abyste mohli rozložit rohovou sedací soupravu do polohy spaní, musíte mírně zvednout sedák nahoru a posunout dopředu, opěradlo dáte zpět na místo sedáku. 
 
V našem obchodě je dostupná rohová sedací souprava levostranná a pravostranná! Vyberte, na kterou stranu chcete objednat rohovou sedací soupravu!

  
 
                            levá strana                                                              pravá strana
 
 
Můžete se také sami rozhodnout, jaké nožky chcete mít. Nabízíme nožky dřevěné nebo chromové (za příplatek také dřevěné nožky s proužkem).   

 
 

Nábytek může být natažený libovolným materiálem. Díky této možnosti si velmi snadno sladíte rohovou sedací soupravu s interiérem, ve kterém ji chcete umístit. K tomu slouží vzorník, který se nachází pod fotografii výrobku.

Upozorňujeme Vás, že za rohovou sedací soupravu vyrobenou z ekologické kůže účtujeme malý příplatek, ovšem, pokud chcete mít sedačku ze snadno čistícího materiálu, zde účtujeme navíc 25% ze základní ceny rohové sedací soupravy.

Podívejte se na výhody snadno čistících materiálů. 

 

Vlastnosti:
  • solidní provedení
  • pevná konstrukce
  • možnost rozložení
  • úložný prostor
  • sedák na bonelových pružinách
  • možnost výběru barvy


Těšíme se na Váš nákup!

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 220 cm,

  • výška: 80 cm,

  • hloubka: 150 cm,

  • Spací plocha: 200 x 120 cm,

Více parametrů

Hodnocení zákazníků

/rozkladaci-rohova-sedaci-souprava-vegas-iii-p-10543-1634-1634.html