Popis výrobku

Hledáte dokonalou pravou rohovou sedací soupravu s funkcí spaní pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s naším produktem Turias II - Granátová pleciona Sawana 80.

Tento nábytek je skvělým řešením pro ty, kteří chtějí kombinovat pohodlí a styl. Jeho tmavě modrá hrubá látka dodává prostoru sofistikovaný vzhled, zatímco černé nožičky z umělé hmoty přidávají moderní dotek. Jeho rozměry 235 x 90 x 165 cm umožňují snadné umístění do jakéhokoli prostoru.

Co se týče funkcionality, Turias II je skutečným vítězem. S polyuretanovou pěnou T30 v sedáku je tato sedací souprava nesmírně pohodlná. Navíc, s funkcí rozkládání DL a hloubkou spací plochy 135 cm, tato sedací souprava se může snadno proměnit v postel pro hosty.

Kromě toho, Turias II je vybaven úložným prostorem a pěti polštáři pro extra pohodlí. S jeho dřevěnou konstrukcí a částmi s předem namontovanými západkami, tato sedací souprava je snadno sestavitelná a robustní. Skutečně, Turias II je ideální volbou pro ty, kteří chtějí kombinovat pohodlí, funkčnost a styl.

Vlastnosti produktu:

  • Velkorysé rozměry → Turias II je rohová sedací souprava s rozměry 235 x 90 x 165 cm, která poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci celé rodiny. Díky své šířce 235 cm a hloubce 165 cm nabízí komfortní posezení pro všechny.
  • Funkce spaní → Tato sedací souprava má vestavěnou funkci spaní, která ji během několika sekund změní na plnohodnotnou postel s hloubkou spací plochy 135 cm. Perfektní řešení pro návštěvy nebo malé byty.
  • Úložný prostor → Turias II je vybavena praktickým úložným prostorem, který vám umožní uklidit polštáře, deky nebo jiné předměty, které chcete mít po ruce. To vám pomůže udržet váš obývací pokoj vždy uklizený.
  • Kvalitní materiály a provedení → Sedací souprava je vyrobena z kvalitního dřeva a potahová látka Sawana 80 je hrubá, ale příjemná na dotek. Sedák je vyplněný polyuretanovou pěnou T30, která zajišťuje dlouhodobý komfort a odolnost.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 235 cm,

  • výška: 90 cm,

  • hloubka: 165 cm,

  • Spací plocha: 195 x 135 cm,

Více parametrů

Typ sedací soupravy

Tvar písmene L

strana pravá

Materiál čalounění

Typ

Sawana 80

Barva

tmavě modrá

Skupina

hrubá látka

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Rozkládání

Ano

DL

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Typ polštáře

odnímatelný

Počet polštářů

5

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

díly s namontovanými zapadkami

Další informace
Jednotlivé komponenty jsou opatřeny západkami, které se přímo překrývají zasunutím jedné západky do druhé.

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Maximální zatížení

150 kg/os

Hodnocení zákazníků

/rohova-sedaci-souprava-rozkladaci-turias-l-prava---tmave-modra-pleciona-sawana-80-p-159097-1634-1634.html