Popis výrobku

Hledáte dokonalou levou rohovou sedací soupravu s funkcí spaní pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Candel Mini - Monolith 37/Soro 21.

Tento nábytek vás okouzlí svým elegantním designem. Jeho chromové nožičky dodávají soupravě moderní a sofistikovaný vzhled, který se snadno hodí do každého interiéru. Navíc, jeho šířka 268 cm, výška 73 cm a hloubka 167 cm ho činí ideálním pro větší obývací prostory.

Candel Mini - Monolith 37/Soro 21 je nejen stylový, ale také praktický. Jeho konstrukce je vyrobena z dřeva, což zaručuje jeho dlouhou životnost. Sedák je vyplněn polyuretanovou pěnou T30, která zajišťuje maximální pohodlí při sezení. Navíc, tento nábytek má také funkci spaní, takže se může stát skvělým místem pro přespání návštěvy.

Ale to není vše! Tato sedací souprava má také úložný prostor a dvě polštáře. To znamená, že nejenže ušetříte místo v obývacím pokoji, ale také získáte extra místo pro uložení svých věcí. A co je nejlepší? Tento nábytek je volně stojící, takže ho můžete umístit kamkoli chcete. S Candel Mini - Monolith 37/Soro 21 získáte nejen funkční, ale také stylový kus nábytku.

Vlastnosti produktu:

  • Rohová sedací souprava s funkcí spaní Tento nábytek umožňuje vám využít prostor vašeho obývacího pokoje na maximum. Jeho multifunkčnost přináší úžasnou výhodu - může sloužit jako pohodlné místo k sezení během dne a proměnit se v pohodlnou postel pro hosty v noci
  • Levostranný design Design tohoto nábytku je ideální pro ty, kteří preferují levou stranu pro relaxaci. Jeho rozměry 268 x 73 x 167 cm umožňují snadné umístění v jakékoliv místnosti, aniž by zabralo příliš mnoho prostoru
  • Provedení konstrukce - dřevo Dřevěná konstrukce tohoto nábytku zajišťuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Polyuretanová pěna T30 v sedáku zajišťuje pohodlí a podporu při sezení
  • Úložný prostor Tento nábytek je vybaven skříňkou pro úložný prostor, což je další výhodou pro ty, kteří hledají účelné řešení pro svůj obývací pokoj. Můžete v něm snadno uschovat polštáře, deky nebo jiné předměty, které chcete mít po ruce

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 268 cm,

  • výška: 73 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Spací plocha: 195 x 125 cm,

Více parametrů

Typ sedací soupravy

Tvar písmene L

levá strana

barevné provedení

Barva nožek

chrom

Provedení

Konstrukce

dřevo

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Rozkládání

Ano

Delfin

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Zadní strana potažena látkou

ano

Počet polštářů

2

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Maximální zatížení

150 kg/os

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/rohova-sedaci-souprava-rozkladaci-leva-strana-candel-mini---monolith-37-soro-21-p-152445-1634-1634.html