Popis výrobku

Hledáte ideální rohovou sedačku do vašeho moderního obývacího pokoje? Setkejte se s produktem Umil - tmavě modrý samet hydrofobní.

Tato rohová sedačka pravá strana s barem a pufou Umil v tmavě modré barvě se stane ozdobou každého interiéru. Její sametový potah je nejen příjemný na dotek, ale také hydrofobní, což znamená, že odolává vodě a jiným tekutinám. Její tmavě modrá barva dodá vašemu obývacímu pokoji luxusní vzhled.

Přednosti tohoto nábytku spočívají také v jeho konstrukci a provedení. Sedačka má rozměry 305 x 90 x 205 cm, což zaručuje dostatek prostoru pro pohodlné sezení i ležení. Je vyrobena z dřeva a její sedák je vyplněn polyuretanovou pěnou T30, což zaručuje dlouhou životnost a vysoký komfort při používání. Navíc je tato sedačka vybavena dvěma skříňkami, které poskytují dostatek úložného prostoru.

Umil rohová sedačka pravá strana s barem a pufou je také praktická. Její rozkládací funkce DL znamená, že ji lze snadno přeměnit na lůžko o rozměrech 150x250 cm. Její nožičky jsou vyrobeny z umělé hmoty a mají chromovou barvu, což dodává celkovému designu moderní vzhled.

Vlastnosti produktu:

  • Hydrofobní materiál → Rohová sedací souprava Umil je vyrobena z hydrofobního materiálu, což znamená, že je odolná vůči vodě a skvrnám. To je velká výhoda, pokud máte doma děti nebo domácí mazlíčky, protože se nemusíte bát, že by na ní zůstaly skvrny.
  • Rozkládací funkce → Tato sedací souprava má rozkládací funkci, což znamená, že ji můžete využít i jako pohodlné lůžko pro hosty. Rozměry spací plochy jsou 150x250 cm, takže na ní pohodlně uspíte dvě osoby.
  • Uložný prostor → Souprava má integrovaný úložný prostor ve formě dvou skříněk. To je velmi praktické pro uskladnění věcí, které chcete mít po ruce, ale zároveň nechcete, aby byly na očích.
  • Konstrukce a provedení → Konstrukce sedací soupravy je vyrobena z dřeva, což zaručuje její stabilitu a dlouhou životnost. Sedák je vyroben z polyuretanové pěny T30, která je velmi pohodlná a zároveň odolná vůči deformaci.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 305 cm,

  • výška: 90 cm,

  • hloubka: 205 cm,

  • Spací plocha: 250 x 150 cm,

Více parametrů

Typ sedací soupravy

Tvar písmene L

strana pravá

Materiál čalounění

Vlastnosti

hydrofobní materiál

Typ

Monolith 77

Barva

tmavě modrá

barevné provedení

Barva nožek

chrom

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Rozkládání

Ano

DL

Úložný prostor

ano

dvě skříňky

Doplňkové vlastnosti

Typ polštáře

odnímatelný

Hodnocení zákazníků

/rohova-sedaci-souprava-prava-strana-s-barem-i-pufa-umil---tmave-modry-samet-hydrofobni-p-155817-1634-1634.html