Popis výrobku

Hledáte dokonalou rohovou sedací soupravu, která by oživila váš obývací pokoj a zároveň poskytla funkčnost spaní a úložného prostoru? Seznamte se s naší Rohovou sedací soupravou Nares.

Tato souprava vás okouzlí svým elegantním vzhledem. Olivový welwet Castel 39 dodává nábytku luxusní vzhled a zároveň je velmi příjemný na dotek. Zlaté nožičky dodávají celkovému vzhledu sofistikovanost a moderní styl. Tato sedací souprava je skvělým doplňkem pro každý interiér a její tmavě zelená barva dodává prostoru výrazný a stylový vzhled.

Rohová sedací souprava Nares je navíc velmi funkční a praktická. Má rozměry 251 x 85 x 251 cm, což zajišťuje dostatek prostoru pro relaxaci. Sedací souprava je vybavena funkcí spaní a úložným prostorem na povlečení, což je ideální pro menší byty nebo pro hosty, kteří zůstanou přes noc. Navíc je výška sedadla 41 cm, což zajišťuje maximální pohodlí při sezení.

Co se týče kvality provedení, tato sedací souprava je na vrcholu. Korpus je vyroben z překližky, což zajišťuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Nožičky jsou kovové a konstrukce je dřevěná, což zajišťuje stabilitu a pevnost celé soupravy. Sedák je vybaven vlnitými pružinami, které zajišťují pohodlí a správnou podporu těla. Navíc je tento nábytek volně stojící, což znamená, že ho můžete umístit kdekoliv v místnosti podle vašich potřeb.

Vlastnosti produktu:

  • Vysoká funkčnost Rohová sedací souprava Nares je vybavena funkcí spaní a úložným prostorem na prádlo, což znamená, že můžete využít každý metr vašeho obývacího pokoje a zároveň mít vše potřebné po ruce.
  • Pohodlí a kvalita Sedací souprava je vyrobena z kvalitní překližky a má sedák z vlnitých pružin, což zaručuje dlouhou životnost a maximální pohodlí při sezení i spaní
  • Stabilní konstrukce Kovové nožičky a dřevěná konstrukce poskytují vysokou stabilitu a nosnost, takže se můžete spolehnout na to, že tato sedací souprava vydrží i významné zátěže
  • Snadná montáž Nábytek je dodáván v balení, což usnadňuje transport a umožňuje vlastní montáž. To znamená, že si můžete užít nový nábytek téměř okamžitě po jeho doručení

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 251

    šířka: 251 cm,

  • 85

    výška: 85 cm,

  • 251

    hloubka: 251 cm,

  • Spací plocha: 212 x 150 cm,

  • Výška sedu: 41 cm,

  • 10

    Výška nohou: 10 cm,

Více parametrů

Typ sedací soupravy

Tvar písmene L

levá strana

Materiál čalounění

Skupina

samet

Barva

tmavě zelená

Typ

olivová

Typ

Castel 39

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

sedák

polyuretanová pěna

Korpus

překližka

Rozkládání

Ano

Delfin

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Typ polštáře

odnímatelný

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

66 kg

šířka

šířka:

92 cm

Wysokość

Wysokość:

63 cm

výška

výška :

170 cm

Balení číslo 2

57 kg

šířka

šířka:

92 cm

Wysokość

Wysokość:

63 cm

výška

výška :

170 cm

Balení číslo 3

28 kg

šířka

šířka:

63 cm

Wysokość

Wysokość:

96 cm

výška

výška :

96 cm

Hodnocení zákazníků

/rohova-sedaci-souprava-nares-rozkladaci-a-uloznym-prostorem-na-posciel-strana-leva---olivovy-welwet-castel-39-p-160048-1634-1634.html