Popis výrobku

Hledáte ideální rohovou sedací soupravu, která kombinuje funkčnost a styl? Seznamte se s naší Rohovou sedací soupravou Nares s funkcí spaní a úložným prostorem na povlečení - levá strana, v krémovém welwetu Castel 03.

Tato souprava je vizuálně přitažlivá a dokonale se hodí do jakéhokoli moderního obývacího pokoje. Její krémový welwet Castel 03 dodává pocit luxusu a elegance, zatímco zlaté nožičky přidávají nádech modernosti.

Nejen, že je tato souprava vizuálně atraktivní, ale také je velmi funkční. S rozměry 251 x 85 x 251 cm poskytuje dostatek místa pro pohodlné sezení i spaní. Je vybavena vlnitými pružinami pro maximální komfort a má úložný prostor pro povlečení, což je ideální pro menší prostory nebo pro hosty, kteří zůstávají přes noc.

Struktura této sedací soupravy je vyrobena z překližky a dřeva, což zajišťuje její pevnost a dlouhou životnost. Kovové nožičky přidávají stabilitu a výška sedadla 41 cm zajišťuje pohodlné sezení. Navíc je tato souprava volně stojící, takže ji můžete umístit kamkoli ve vašem obývacím pokoji.

Vlastnosti produktu:

  • Praktická funkce spaní → Rohová sedací souprava Nares nejen že poskytuje komfort během dne, ale také se může stát pohodlným místem k odpočinku pro vás nebo vaše hosty. Tato funkce zvyšuje hodnotu a využitelnost tohoto nábytku.
  • Úložný prostor → Souprava je vybavena úložným prostorem na povlečení. Tento skrytý, ale prostorný úložný prostor pomáhá udržovat váš obývací pokoj v pořádku a zároveň máte vše potřebné vždy po ruce.
  • Pevná konstrukce → Díky dřevěné konstrukci a překližkovému korpusu je tato sedací souprava extrémně stabilní a odolná. To zaručuje dlouhou životnost a vysokou odolnost proti opotřebení.
  • Pohodlí a styl → Sedák vybavený vlnitými pružinami zaručuje optimální pohodlí při sezení. Kombinace krémového welwetu Castel 03 a zlatých nožiček dodává tomuto nábytku eleganci a luxusní vzhled, který oživí každý interiér.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 251 cm,

  • výška: 85 cm,

  • hloubka: 251 cm,

  • Spací plocha: 212 x 150 cm,

  • Výška sedu: 41 cm,

  • Výška nohou: 10 cm,

Více parametrů

Typ sedací soupravy

Tvar písmene L

levá strana

Materiál čalounění

Barva

krémová

Skupina

samet

Typ

Castel 03

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

sedák

polyuretanová pěna

Korpus

překližka

Rozkládání

Ano

Delfin

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Typ polštáře

odnímatelný

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

66 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

92 cm x 63 cm x 170 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

57 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

92 cm x 63 cm x 170 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

28 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

63 cm x 96 cm x 96 cm

Hodnocení zákazníků

/rohova-sedaci-souprava-nares-rozkladaci-a-uloznym-prostorem-na-posciel-strana-leva---kremovy-welwet-castel-03-p-160049-1634-1634.html