Popis výrobku

Hledáte ideální rohovou sedací soupravu, která splní všechny vaše potřeby? Seznamte se s Nares, rohovou sedací soupravou s funkcí spaní a úložným prostorem na povlečení, v krémovém welwetu Castel 03.

Tato sedací souprava vás okouzlí svým elegantním designem. Krémový welwet Castel 03 přidává luxusní dotek a zlaté nožičky dodávají moderní vzhled. Je to skvělý doplněk pro každý interiér, který oceníte nejen pro jeho vzhled, ale i pro jeho praktičnost.

Nares je vyroben z kvalitních materiálů - překližka tvoří korpus a konstrukce je z pevného dřeva. Sedák je opatřen vlnitými pružinami pro maximální komfort. Rozměry 251 x 85 x 251 cm jsou ideální pro větší obývací pokoje a poskytují dostatek prostoru pro relaxaci.

Tento nábytek je navíc velmi praktický. Má úložný prostor na povlečení a je volně stojící, takže ho můžete umístit kamkoli v místnosti. Montáž si můžete provést sami, nábytek je dodáván v balení. A co je na tom nejlepší? Nares je rohová sedací souprava s funkcí spaní - ideální pro přespání návštěvy.

Vlastnosti produktu:

  • Praktický úložný prostor → Rohová sedací souprava Nares je vybavena úložným prostorem na posciel, který vám umožní udržovat obývací pokoj vždy v perfektním pořádku. Tato funkce je ideální pro ty, kteří mají rádi všechno na svém místě a chtějí maximalizovat prostor ve svém domově.
  • Kvalitní materiály → Tento nábytek je vyroben z vysoce kvalitní překližky a dřeva, což zajišťuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Sedák z vlnitých pružin poskytuje vynikající pohodlí a podporu, zatímco kovové nožičky přidávají stabilitu a moderní vzhled.
  • Velká sedací a spací plocha → S rozměry 251 x 85 x 251 cm a hloubkou spací plochy 150 cm, tato sedací souprava nabízí dostatek místa pro relaxaci i spaní. Ideální pro rodiny nebo pro ty, kteří rádi hostí přátele a rodinu.
  • Všestranný design → Tato sedací souprava má krémový welwetový potah typu Castel 03, který dodává eleganci a luxusní vzhled. Její pravostranný design je univerzální a snadno se přizpůsobí jakémukoli interiéru, od moderního po tradiční.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 251 cm,

  • výška: 85 cm,

  • hloubka: 251 cm,

  • Spací plocha: 212 x 150 cm,

  • Výška sedu: 41 cm,

  • Výška nohou: 10 cm,

Více parametrů

Typ sedací soupravy

Tvar písmene L

pravá strana

Materiál čalounění

Barva

krémová

Typ

Castel 03

Skupina

samet

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

sedák

polyuretanová pěna

Korpus

překližka

Rozkládání

Ano

Delfin

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Typ polštáře

odnímatelný

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

66 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

92 cm x 63 cm x 170 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

57 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

92 cm x 63 cm x 170 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

28 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

63 cm x 96 cm x 96 cm

Hodnocení zákazníků

/rohova-sedaci-souprava-nares-rozkladaci-a-uloznym-prostorem-na-posciel-prava-strana---kremovy-welwet-castel-03-p-159002-1634-1634.html