Popis výrobku

Hledáte tu pravou rohovou sedací soupravu pro váš obývací pokoj? Představujeme vám Palermo Mini - Grafitový Inari 27.

Na první pohled zaujme souprava Palermo Mini svým moderním a elegantním designem. Grafitová barva dodává nábytku sofistikovaný vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoliv interiéru. Chromované nožičky přidávají na jedinečnosti a stylovosti tohoto kusu nábytku.

Palermo Mini nejenže vypadá skvěle, ale je také výjimečně funkční. S rozměry 301 x 86 x 186 cm nabízí dostatek prostoru pro pohodlné sezení a relaxaci. Díky polyuretanové pěně T30 ve sedáku a opěradle je pohodlí zaručeno. Souprava je navíc vybavena úložným prostorem a nastavitelnými loketními opěrkami pro ještě větší pohodlí.

Souprava Palermo Mini je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost. Hrubá látka Inari 27 je odolná a snadno se udržuje, takže vaše nová sedací souprava bude vypadat skvěle po dlouhou dobu. To vše z ní dělá ideální volbu pro každý obývací pokoj.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný design → Palermo Mini rohová sedací souprava nabízí dostatek prostoru pro relaxaci a odpočinek. S šířkou 301 cm, výškou 86 cm a hloubkou 186 cm je ideální pro velké obývací pokoje a poskytuje dostatek místa pro celou rodinu.
  • Pohodlné a odolné materiály → Sedací souprava je vyrobena z polyuretanové pěny T30, která je známá svou trvanlivostí a pohodlím. Dřevěná konstrukce zaručuje stabilitu a dlouhou životnost produktu.
  • Praktické úložné prostory → Tato sedací souprava obsahuje úložný prostor, který je ideální pro ukládání polštářů, dek a dalších předmětů, které chcete mít po ruce, ale nechcete je mít na očích.
  • Nastavitelné opěrky → Nastavitelné opěrky na rukou umožňují individuální nastavení pohodlí podle vašich potřeb. To znamená, že si můžete vychutnat pohodlí na míru, ať už sledujete televizi, čtete knihu nebo se jen relaxujete.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 301 cm,

  • výška: 86 cm,

  • hloubka: 186 cm,

  • Spací plocha: 280 x 128 cm,

  • Výška nohou: 4

Více parametrů

Typ sedací soupravy

L

pravostranný

Materiál čalounění

Skupina

hrubá látka

Barva

grafit

Typ

Inari 27

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

sedák

Bonellovy pružiny

Další informace
Bonellovy pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedadel čalouněného nábytku. Každá pružina je samostatně zabalena a spojena se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedadlo optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellovy pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich robustní konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

opěradlo

polyuretanová pěna T30

Další informace
Polyuretanová pěna T30 je materiál s vynikající hustotou a pružností. Díky své hustotě a pružnosti se tato pěna dokonale přizpůsobuje tvaru těla, poskytuje optimální oporu páteři a snižuje tlak na záda. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vysokou odolností, což znamená, že si opěradlo nábytku zachová své vlastnosti po dlouhou dobu.

nožičky

chromované - přední

nožičky

umělá hmota - zadní

Rozkládání

Ano

Delfin

Úložný prostor

ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Nastavitelné loketní opěrky

ano

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

vlastní

díly s namontovanými zapadkami

Další informace
Jednotlivé komponenty jsou opatřeny západkami, které se přímo překrývají zasunutím jedné západky do druhé.

Hodnocení zákazníků

/rohova-sedaci-souprava-do-obyvaciho-pokoje-palermo-mini-prava---grafitova-inari-27-p-154737-1634-1634.html