Popis výrobku

Hledáte dokonalou rohovou sedací soupravu pro svůj moderní obývací pokoj? Belluno Mini na levé straně v šedé barvě Salvador 15 Anthracite je přesně to, co potřebujete.

Proč byste si měli vybrat tuto sedací soupravu? Její elegantní šedý odstín Salvador 17 dodá vašemu interiéru moderní a sofistikovaný vzhled. Hydrofobní materiál navíc zaručuje, že vaše nová sedačka zůstane čistá a svěží po dlouhou dobu.

Co se týče funkčnosti a provedení, Belluno Mini je nejen krásná, ale také praktická. Je vyrobena z kvalitního dřeva a má rozměry 255 x 98 x 158 cm, což ji činí ideální pro menší prostory. Sedák a opěradlo jsou vyplněny pohodlnou polyuretanovou pěnou T30, která zaručuje maximální pohodlí při sezení.

Ale to není vše! Tato sedací souprava má také úložný prostor a je dodávána s namontovanými zapadkami pro snadnou montáž. Nohy z umělé hmoty jsou odolné a stabilní. Bohužel, operky hlavy nejsou nastavitelné, ale díky kvalitnímu provedení a pohodlí to vůbec nevadí. Belluno Mini je skutečně skvělá volba pro každý moderní obývací pokoj.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorná rozměry → Tato pohovka Belluno Mini nabízí velkorysé rozměry 255 x 98 x 158 cm, což zajišťuje dostatek místa pro relaxaci celé rodiny nebo přátel. Navíc, hloubka spací plochy 120 cm umožňuje pohodlné spaní pro návštěvy.
  • Skvělá konstrukce → Díky dřevěné konstrukci a polyuretanové pěně T30 v sedáku a opěradle, tato sedací souprava poskytuje vynikající stabilitu a pohodlí. Je to investice, která Vám poskytne dlouhodobou spokojenost.
  • Praktický úložný prostor → Belluno Mini není jen o pohodlí, ale také o praktičnosti. Skrytá skříňka poskytuje dostatek místa pro ukládání polštářů, dek, časopisů nebo ovladačů, aby Váš obývací pokoj byl vždy uklizený.
  • Hydrofobní materiál → Povrch sedací soupravy je potažen hydrofobním materiálem Salvador 17, což znamená, že odolává skvrnám a je snadno čistitelný. Tato funkce udržuje Váš nábytek vypadající nově po dlouhou dobu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 255 cm,

  • výška: 98 cm,

  • hloubka: 158 cm,

  • Spací plocha: 200 x 120 cm,

Více parametrů

Typ sedací soupravy

L

levostranný

Materiál čalounění

Barva

šedá

Typ

Salvador 17

Vlastnosti

hydrofobní materiál

Provedení

Konstrukce

dřevo

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Opěradlo

polyuretanová pěna T30

Další informace
Polyuretanová pěna T30 je materiál s vynikající hustotou a pružností. Díky své hustotě a pružnosti se tato pěna dokonale přizpůsobuje tvaru těla, poskytuje optimální oporu páteři a snižuje tlak na záda. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vysokou odolností, což znamená, že si opěradlo nábytku zachová své vlastnosti po dlouhou dobu.

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Rozkládání

Ano

Delfin

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Nastavitelné opěrky hlavy

ne

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

díly s namontovanými zapadkami

Další informace
Jednotlivé komponenty jsou opatřeny západkami, které se přímo překrývají zasunutím jedné západky do druhé.

Hodnocení zákazníků

/rohova-sedaci-souprava-belluno-mini-leva---seda-salvador-15-anthracite-p-154525-1634-1634.html