Popis výrobku

Hledáte tu pravou komodu, která se dokonale hodí do vašeho obývacího pokoje? Představujeme vám komodu Kora KKN1 - samoa king.

Tato komoda v sobě spojuje eleganci a funkčnost. Její krásný dekor samoa king dodá vašemu interiéru královský vzhled. Barva korpusu, nožek i přední části ladí do jednoho celku, který působí luxusně a vkusně. Zdobené provedení přední části dodává komodě jedinečný charakter.

Komoda Kora KKN1 je vyrobena z vysoce kvalitní laminované desky, která je odolná proti poškrábání a snadno se udržuje. Má rozměry 75 x 97 x 75 cm, což z ní dělá ideální kus nábytku do menších i větších místností. Nabízí dostatek úložného prostoru díky jedné skříňce a jedné polici.

Kovové úchyty jsou nejen praktické, ale také estetické a dodávají komodě moderní vzhled. Montáž nábytku je snadná a rychlá, takže si můžete užívat nový kus nábytku v krátkém čase. Tato komoda je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a stylový nábytek.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry 75 x 97 x 75 cm - ideální velikost pro jakýkoli obývací pokoj. Kompaktní rozměry umožňují efektivní využití prostoru, aniž by byla kompromitována funkčnost nebo estetika
  • Praktické uspořádání jedna skříňka s policí dělá z komody univerzální úložný prostor. Bez ohledu na to, zda potřebujete místo pro knihy, dekorace nebo jiné předměty, tato komoda splní všechny vaše požadavky
  • Odolný materiál laminovaná deska zaručuje odolnost a dlouhou životnost. Kovové úchyty přidávají na pevnosti a zároveň přispívají k modernímu vzhledu
  • Snadná montáž montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 75

    šířka: 75 cm,

  • 97

    výška: 97 cm,

  • 75

    hloubka: 75 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

samoa king

Barva přední části

samoa king

Barva nožek

samoa king

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Typ předních částí

reliéfní

Další informace
Objevte jedinečnou eleganci a styl, které přináší nábytek s reliéfním čelem. Tento jedinečný detail dodá vašemu interiéru nejen estetický půvab, ale také praktickou funkčnost. Reliéf na přední části nábytku je nejen krásný, ale vytváří také zajímavou strukturu, která nábytku dodává charakter a jedinečnost. Náš nábytek s reliéfem je pečlivě vyroben z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje odolnost a dlouhodobou spokojenost s používáním.

Provedení

Police

laminovaná deska

Úchytky

kov

Vybavení

Počet dvířek

1

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

11 kg

šířka

šířka:

45 cm

Wysokość

Wysokość:

6 cm

výška

výška :

87 cm

Balení číslo 2

24 kg

šířka

šířka:

78 cm

Wysokość

Wysokość:

78 cm

výška

výška :

20 cm

Hodnocení zákazníků

/rohova-komoda-kora-kkn1---75-cm---samoa-king-p-17205-1012-1012.html