Popis výrobku

Hledáte dokonalé relaxační křeslo pro svůj moderní obývací pokoj? Objevte křeslo Nares - krémový welwet Castel 03.

Proč byste měli zvolit tento produkt pro svůj domov? Nejenže jeho krémový welwet Castel 03 dodává luxusní vzhled, ale také jeho zlaté nožičky dodávají dotek elegance. Tento nábytek je skutečným klenotem pro každý interiér.

Proč byste měli tento produkt vybrat pro svou funkčnost, rozměry a provedení? Toto křeslo má rozměry 100 x 85 x 94 cm, což je ideální velikost pro každý obývací pokoj. Provedení korpusu je z překližky a konstrukce je dřevěná, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost. Sedák je vybaven vlnitými pružinami pro maximální pohodlí.

Proč byste měli tento produkt vybrat pro svou funkčnost, rozměry a provedení? Toto křeslo je navíc volně stojící, což znamená, že ho můžete umístit kamkoli v místnosti podle svých potřeb. Materiál čalounění je samet, což zaručuje jeho měkkost a pohodlí. A s výškou nohou 10 cm je tento nábytek skutečně praktický a elegantní.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlné rozměry (100 x 85 x 94) Díky těmto rozměrům se křeslo dokonale hodí do každého interiéru, aniž by zabralo příliš mnoho místa. Umožní vám vytvořit útulný koutek pro odpočinek po náročném dni
  • Překližový korpus Překližový korpus křesla zajišťuje jeho pevnost a dlouhou životnost. Můžete si tedy být jisti, že tento nábytek vám poslouží po mnoho let a stane se neodmyslitelnou součástí vašeho domova
  • Vlnité pružiny v sedáku Díky vlnitým pružinám v sedáku je křeslo mimořádně pohodlné. Umožní vám relaxovat v maximálním komfortu, ať už čtete knihu, sledujete televizi nebo se prostě jen odpočíváte
  • Samostatně stojící nábytek Toto křeslo je samostatně stojící, což znamená, že ho můžete umístit kdekoliv v místnosti podle svých potřeb a preferencí. Nabízí vám tak velkou flexibilitu při zařizování interiéru

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 100 cm,

  • výška: 85 cm,

  • hloubka: 94 cm,

  • Výška sedu: 42 cm,

  • Výška nohou: 10 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

krémová

Typ

Castel 03

Skupina

samet

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

sedák

polyuretanová pěna

Korpus

překližka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

41 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

102 cm x 62 cm x 95 cm

Hodnocení zákazníků

/relaxacni-kreslo-nares---kremovy-welwet-castel-03-p-159006-1634-1634.html