Popis výrobku

Hledáte dokonalé křeslo pro svůj relaxační čas? Seznamte se s Nares - Grafitovým welvetem Castel 93.

Toto křeslo vás přitahuje svým výrazným designem a grafitovou barvou, která přidává hladký a luxusní dotek do jakéhokoli interiéru. Obložené sametem, je to dokonalé spojení pohodlí a elegance. Zlaté nožičky dodávají sofistikovaný vzhled, který zaujme každého, kdo vstoupí do vašeho obývacího pokoje.

Ale Nares - Grafitový welvet Castel 93 je více než jen pěkný na pohled. S rozměry 100 x 85 x 94 cm, je to ideální místo pro odpočinek po dlouhém dni. Výška sedadla 42 cm zajišťuje optimální pohodlí, zatímco kovové nožičky a dřevěná konstrukce zaručují stabilitu a trvanlivost. S vlnitými pružinami v sedadle, tento nábytek nabízí vynikající podporu a pohodlí.

Křeslo Nares - Grafitový welvet Castel 93 je navíc volně stojící, což znamená, že jej můžete umístit kamkoli v místnosti podle svých potřeb. S výškou nohou 10 cm je snadné udržovat čistotu pod ním. Tento nábytek je dodáván v balení, takže si ho můžete sami sestavit podle svých představ a potřeb.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce → Křeslo Nares je vyrobeno s pevné překližky a dřeva, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. To znamená, že je to investice, která vydrží roky.
  • Pohodlné sezení → Výška sedadla 42 cm a vlnité pružiny v sedáku zajišťují maximální pohodlí během odpočinku. To znamená, že si můžete užívat dlouhé hodiny čtení nebo sledování televize bez nepohodlí.
  • Snadná montáž → Křeslo je dodáváno v balení pro snadnou montáž. To znamená, že můžete mít své nové křeslo připravené k použití během několika minut.
  • Samostatně stojící nábytek → Toto křeslo je samostatně stojící, což znamená, že ho můžete umístit kdekoli ve svém domově podle svého vkusu a potřeb. To vám dává flexibilitu při plánování uspořádání svého interiéru.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 100 cm,

  • výška: 85 cm,

  • hloubka: 94 cm,

  • Výška sedu: 42 cm,

  • Výška nohou: 10 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

grafit

Typ

Castel 93

Skupina

samet

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

sedák

polyuretanová pěna

Korpus

překližka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

41 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

102 cm x 62 cm x 95 cm

Hodnocení zákazníků

/relaxacni-kreslo-nares---grafitovy-welwet-castel-93-p-159008-1634-1634.html