Popis výrobku

Hledáte ideální regál pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s regálem Tablo R4.

Regál Tablo R4 je skvělým doplňkem do každého interiéru. Jeho elegantní dubová barva polic a tmavě hnědá konstrukce dodávají prostoru teplý a útulný vzhled. Tento otevřený regál je nejen stylový, ale také velmi praktický, díky čemuž je ideální volbou pro každý domov.

Regál je vyroben z kvalitní laminované desky, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Kovový rám zvyšuje jeho stabilitu a dodává mu moderní vzhled. Rozměry 60 x 140 x 40 cm zaručují, že se vejde do každého prostoru, ať už je malý nebo velký.

Regál Tablo R4 je vybaven čtyřmi policemi, což znamená, že nabízí dostatek úložného prostoru pro všechny vaše knihy, dekorace nebo jiné předměty. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Vlastnosti produktu:

  • Kvalitní laminovaná deska → přináší dlouhou životnost a odolnost proti oděru a poškrábání. Tento regál Tablo R4 zůstane výjimečný po mnoho let.
  • Rozměry 60 x 140 x 40 → ideální pro ukládání knih, dekorací nebo dokonce rostlin. Regál je dostatečně kompaktní, aby se vešel do jakéhokoli prostoru, ale zároveň nabízí dostatek úložného místa.
  • Kovový rám → poskytuje stabilní základnu a přidávají moderní vzhled. Díky němu bude váš interiér vypadat elegantně a stylově.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 140 cm,

  • hloubka: 40 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

tmavě hnědá

barevné provedení

Barva korpusu

dub

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Vybavení

Počet dvířek

4

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/regal-tablo-r4-p-33602-1064-1064.html